Canlı bomba alarmı! Emniyet Müdürlüğü önünde bir kişi vurularak etkisiz hale getirildi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde "kendisini patlatacağını" belirten kişi, polislerce vurularak etkisiz hale getirildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan saldırganın kimliği belli oldu.

GİRİŞ 26.05.2022 20:19 GÜNCELLEME 26.05.2022 20:20
Bu Habere 141 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü ana giriş kapısına gelen bir kişi, üzerindeki yeleği ve elindeki kumandayı göstererek, polislere "kendisini patlatacağını" söyledi.

Zanlı, "canlı bomba" olabileceği şüphesiyle polisler tarafından vuruldu.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Emniyet müdürlüğünün bulunduğu Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı, tedbir amaçlı yaya ve araç trafiğine kapatıldı.



BOMBA İMHA UZMANLARI ÇALIŞMA YAPTI

Olayın ardından bölgeye gelen bomba imha uzmanlarının yapacağı çalışma öncesi İl Emniyet Müdürlüğüne ait dronla, etkisiz hale getirilen şüphelinin üzerindekiler incelendi. Daha sonra bomba imha uzmanları çalışmalarına başladı.



VALİ GÜL'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Gaziantep Valisi Davut Gül olaya ilişkin açıklamada bulundu.

Gül açıklamasında, ''Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüzün önünde bomba süsü verilmiş şekilde saldırı girişiminde bulunan bir kişi  polislerimiz tarafından yaralı olarak etkisiz hale getirilmiştir. Olay çok yönlü olarak araştırılmakta olup ilgili kişinin çok sayıda adli kaydı bulunmaktadır. Geçmiş olsun.'' ifadelerini kullandı.

Gaziantep Valisi Gül, ayrıca Emniyet Müdürlüğü önünde etkisiz hale getirilen kişinin çok sayıda adli kaydının bulunduğunu bildirdi.



KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Saldırganın 32 yaşındaki Ümit Koçyiğit olduğu ortaya çıktı. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ersin Arslan Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altında bulunduğu öğrenilen Ümit Koçyiğit'in daha önceden bir çok suçtan kaydı bulunduğu belirtildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 141
  • SanCak 1 yıl önce Şikayet Et
    kimse neyin ne olduğunu bilmiyordu herkes kendini korumaya çalıştı ki antep bu konuda yeterince darbe aldığından ihtimal de olsa gerekeni yaptılar çok şükür ki kimseye birşey olmamış
    Cevapla
  • cabbar 1 yıl önce Şikayet Et
    kim olursa olsun ister melek ister kelek boyle bir eylemde bulunan tum dunyada tek kursunla imha edilir pesinede elek vazifesi gorsundiye mermi manyagi yapilir gorselde yuzkere gorduk ama nedense turkiyede yaraliyolar ustune usluk hastane masrafi icerde bakim masrafi cezasi millete kesiliyo
    Cevapla
  • seval 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika da olsa kevgire çevirmişlerdi
    Cevapla
  • canan 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden ambulansı bu gereksiz tipler için meşgul ediyorsunuz ki? baktınız hala yaşıyor bir tane daha sıkın bitsin gitsin. bomba patlasa zaten geb..cekti
    Cevapla
  • Öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Belki de ölmek istedi intihar etmek yerine bunu tercih etti olabilir.
    Cevapla
  • By Doğru 1 yıl önce Şikayet Et
    Gebermemiş mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti