15 kişilik minibüsten 42 kaçak göçmen çıktı

Bitlis'te jandarma ekiplerinin takibe alarak durdurduğu 15 kişilik minibüste 42 Afganistanlı düzensiz göçmen yakalanırken, araç sürücüsü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GİRİŞ 27.05.2022 19:50 GÜNCELLEME 27.05.2022 21:28
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri dün akşam saatlerinde takibe aldıkları bir minibüsü Ölek mevkiindeki arama kontrol noktasında durdurdu.

Jandarma ekiplerinin durdurup arama yaptığı 15 kişilik minibüsten, yurda yasadışı yollardan girdiği tespit edilen 42 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen ile organizatörlük yaptığı tespit edilen araç sürücüsü H.E., yakalandı.

Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Bitlis İl Göç İdaresi'ne teslim edilirken, gözaltına alınan H.E. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • kayserili 1 yıl önce Şikayet Et
    bu alcaklar nasil girmeye devam ediyor? kimden hesap sorulacak? polis jandarma asker vali?
    Cevapla
  • FSM 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay bir nevi doğunun da gecim kaynağı oldu her başarılı taşımada iyi bir ücret alıyorlar ama sonrada bunlar paylaşım yapıyorlar mülteci istemiyoruz diye sorsan kimse istemiyor ama onlara ev kiraya veriyorlar sonra istemeyiz diyorlar
    Cevapla
  • fatihan 1 yıl önce Şikayet Et
    sınırlar yol geçen hanı
    Cevapla
  • erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    hepsinin canlı bomba olma potansiyeli var. yok diyen beri gelsin
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    SINIR İLLERİMİZDEKİ, FETÖ CÜ, HAiN YÖNETİCİLER, TAM OLARAK TEMiZLENMEDİ, TE MİZLENSELER, YURDA BİR TANE KAÇAK GÖÇMEN GİRE MEZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den müfredat açıklaması! İntegral neden yok? İşte cevabı...
Rusya'dan İngiltere'ye tehdit: İngiliz askeri unsurlarını vururuz