Balıkesir'de aranan 59 şahsa gözaltı

Balıkesir'de polis ve jandarma ekipleri ayrı ayrı yaptıkları asayiş uygulamalarında 59 şahsı gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 14 şahıs tutuklandı.

Balıkesir'de aranan 59 şahsa gözaltı
Balıkesir'de aranan 59 şahsa gözaltı
GİRİŞ 30.06.2022 00:36 GÜNCELLEME 30.06.2022 00:36

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Havran, Karesi, ve Savaştepe ilçelerinde yapılan çalışmalarda 45 aranan şahıs yakalanmış ve 14 şahıs tutuklandı.

Yapılan aramalarda; 5 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 73 adet fişek, 6 adet ruhsatsız tüfek, bu tüfeklere ait 4 kartuş, 3 kurusıkı tabanca ve tabancaya ait 15 adet fişek ele geçirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin il genelinde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Altıeylül, Ayvalık, Burhaniye, Edremit, Havran, İvrindi, Marmara ve Susurluk ilçelerinde yapılan çalışmalarda ve yapılan yol aramalarında çeşitli suçlardan aranan 14 aranan şahıs yakalanırken, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!