Ormanda saklarken operasyonla yakalandılar!

Antalya'nın Kepez ilçesinde başka illerden getirilen uyuşturucuyu ormandaki mağaralara gizleyen 3 şüpheli, polisin operasyonuyla yakalanıp, gözaltına alındı.

Ormanda saklarken operasyonla yakalandılar!
Ormanda saklarken operasyonla yakalandılar!
GİRİŞ 06.07.2022 13:58 GÜNCELLEME 06.07.2022 14:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir dışından getirilen uyuşturucu maddelerinin Kepez'deki bir ormanda, mağaralara gizlendiği bilgisini aldı. Harekete geçen ekipler, içinde S.D., C.D. ve B.D.'nin bulunduğu şüpheli otomobilin önünü kesti.

Polisin gören 3 şüpheli, araçtan inerek ormana kaçtı. Peşlerine düşen ekipler, kısa sürede şüphelileri yakaladı. Ormandaki mağaralarda hassas burunlu köpeklerle yapılan aramalarda 13 kilo 135 gram eroin, 615 gram metamfetamin, 1 adet hassas terazi ile uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen 19 bin 250 TL ele geçirildi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından 3 şüpheli, 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçlamasıyla adliye sevk edildi. 

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Korkmayın 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaçmaya çalışırken vuruldu, bu kadar basit.
    Cevapla
  • Ayarcı 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam edilmesi gerekiyor bu yaratıkların...
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Onları o ormana gömün!..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi