Dalgıçlar, kayıp çiftçiyi su kuyusunda aradı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, bamya ve üzüm toplamak için bahçeye giden çiftçi Uğur Taşyürek'ten (62) 6 gündür haber alınamazken, dalgıçlar bölgede bulunan kuyulara inerek iz bulmaya çalışıyor.

Dalgıçlar, kayıp çiftçiyi su kuyusunda aradı
Dalgıçlar, kayıp çiftçiyi su kuyusunda aradı
GİRİŞ 29.07.2022 12:54 GÜNCELLEME 29.07.2022 12:54

İlçeye bağlı Hacıhamzalı Mahallesi'nde oturan Uğur Taşyürek, 24 Temmuz'da saat 07.00 sırlarında bahçeye gitmek için evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Taşyürek’in oğlu Ömer Taşyürek, babası için kayıp başvurusunda bulundu. Ancak o günden bu yana Taşyürek'den bir haber alınamadı. Jandarma, polis, AFAD ve köylüler bölgede arama tarama faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. İtfaiye ekipleri de bamya ve üzüm toplamaya gittiği bahçenin olduğu bölgede bulunan 7 su kuyusuna dalgıç indirdi. Kuyularda yapılan araştırmadan da sonuç alınamadı.

Ömer Taşyürek, "Babamı görenlerin Allah rızası için en yakın güvenlik güçlerine bildirmelerini istiyorum" dedi.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri