Kaza yapan motosikletliye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan yardım

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Külliye'ye gittiği sırada, Dumlupınar Caddesi üzerinde trafik kazasıyla karşılaştı. Aracından inen Oktay, ilkyardım ekipleri gelene kadar yaralı kurye Zeki D.'nin yanından ayrılmadı.

Kaza yapan motosikletliye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan yardım
Kaza yapan motosikletliye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan yardım
GİRİŞ 12.08.2022 15:45 GÜNCELLEME 12.08.2022 15:54
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ankara'nın Çankaya İlçesi'nde Dumlupınar Caddesi'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde seyir halindeki otomobille kuryenin kullandığı motosiklet çarpıştı.

FUAT OKTAY İLGİLENDİ

Kazada motosikletli kurye Zeki D., yaralandı. Bu sırada, 'Bürokrasinin Azaltılması ve Dijital Türkiye' toplantısına başkanlık etmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, konvoyu durdurup makam aracından inerek, yaralı sürücüyle ilgilendi. Oktay, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri gelene kadar yaralının yanından ayrılmadı. Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edilen yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam Allah razı olsun
    Cevapla
  • bere 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun.
    Cevapla
  • Cengiz Arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper harika
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun geçip gitse kimse niye geçip gittin demezdi. İnsanlık , adamlık beklenmedik durumlarda ortaya çıkar
    Cevapla
  • SevgiPıtırcığı 1 yıl önce Şikayet Et
    Otomibil sürücüleri trafikte motsikletli arkadaşlara lütfen tolerans tanıyın. Motosiklette aniden sağ şeride vs geçilmez. Aracın rüzgarından etkilenir savrulur. Yoldaki bozukluk aşırı etkiler motosikleti. Diğer araçlara göre yol tutuşu azdır. Motosiklete karşı azami sabır göstermek gerekir. Zafer akçay videoları izleyin. Hem otomobil hem de motosiklet sürerken duyarlılığınız ve farkındalığınız artar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti