Tekirdağ’da hafif ticari araç su kanalına çarptı: 2 yaralı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde meydana gelen trafik kazasında su kanalına çarpan hafif ticari araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Tekirdağ’da hafif ticari araç su kanalına çarptı: 2 yaralı
Tekirdağ’da hafif ticari araç su kanalına çarptı: 2 yaralı
GİRİŞ 14.08.2022 21:41 GÜNCELLEME 14.08.2022 21:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, Malkara-Tekirdağ karayolu üzeri birinci kilometrede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Keşan’dan Tekirdağ istikametine seyir halinde olan 59 AFF 293 plakalı araç sürücüsü Nurettin B., Malkara Sanayi Sitesi mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araçta maddi hasar oluşurken 2 kişi de yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı Melek B. ve Fatemeh S.’ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulans ile Malkara Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Resmen ölüm tuzağı gibi öyle sert beton yokuş yapılır mı öyle yollar düzeltilmeli altı düz toprak olsa biraz suyu da çeker o kadar sert inişli beton olmamalı biraz yükseltip ağaç yapılmalı altta beton ve kenarları hafif eğim olmalı Sivas yolu da böyle birçok yerde ölümlere yol açıyor çok tehlikeli
    Cevapla
  • Bayırbucak 1 yıl önce Şikayet Et
    Haberi görünce bir bakayım dedim geçen sene sultanbeyi ptt müdürü hemşerimiz aynı yerde sanayi girişi su kanalına çarptı jeeple iki kızı eşi vefat etti kendisi yaralı kurtuldu demekki bir sıkıntı var.orada
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması