Başsavcılıktan açıklama! Kılıçlı 3 kişinin kim olduğu belli oldu

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada yayılan kentte 3 yabancının kılıçla gezdikleri iddiasına ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada kılıçlı kişilerin set çalışanları olduğu belirtildi.

Başsavcılıktan açıklama! Kılıçlı 3 kişinin kim olduğu belli oldu
Başsavcılıktan açıklama! Kılıçlı 3 kişinin kim olduğu belli oldu
GİRİŞ 23.08.2022 22:11 GÜNCELLEME 23.08.2022 22:47
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, kentte 3 yabancının kılıçla gezdikleri iddiasına ilişkin halkı provoke edici mesajlar ile bahse konu paylaşımları yapan sosyal medya hesapları hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

SET ÇALIŞANLARI ÇIKTI

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, paylaşımlarda yer alan kişilerin film şirketi çalışanları olduğu bildirildi.

Bu kişilerin ellerindeki kılıçların, film çekiminde kullanılan ve kesici özelliği bulunmayan malzemeler olduğunun anlaşıldığı belirtilen açıklamada, "Halkı provoke edici mesajlar ile bahse konu paylaşımları yapan sosyal medya hesapları hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma işlemleri başlatılmıştır." ifadesine yer verildi.

BAKAN YARDIMCISI İSMAİL ÇATAKLI AÇIKLAMADA BULUNDU: ASILSIZ HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, sosyal medya üzerinden Eskişehir'de 3 yabancının kılıçla gezdiklerine dair provokatif paylaşımlar yapıldığını belirterek, "Videodaki gençler bir film şirketinin Türk çalışanları olup ellerindeki tahta kılıçlar çekilen filmde kullanılan malzemedir Lütfen asılsız haberlere itibar etmeyiniz" dedi.
 

KAYNAK: AA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tiyatrocu zilletler hiç vazgeçmiyorlar. Algıcılıktan. Allah bu tiplerin cezalarını hem bu hemde öteki dünyada verir inşallah.. Bu ipsiz sapsız devasız gelmeyecek olasıca chdpkk lıların birlikteliği, bu dünyada olduğu gibi diğer dünyadada güneşli bulutsuz ortamda sonsuza kadar devam etsin... Belalarını birbirlerinden bulsunlar...
    Cevapla
  • Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi oldu set çalışanları silahlarlan gezsin millette baksın oh ne güzel, çalıştığınız yere bırakın gezin milleti tedirgin etmeyin
    Cevapla
  • gnfg 1 yıl önce Şikayet Et
    aynı kılıçlar ile binlerce kişi her yıl Iğdır sokaklarında probaganda yaparak geziyor ve ülkece bide bunu destekliyoruz
    Cevapla
  • Poyraz 1 yıl önce Şikayet Et
    Gafletten kardeşim gafletten! Bu yıl Azerbaycanda bu tür gösteriler çok isabetli bir kararla yasaklandı.Şia melunları her yeri kan gölüne çeviriyorlar.Dertleri Hz.Hüseyin değil ülkeleri kararsız hale getirip mecusi farslara yol açmaktır.
    Cevapla
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarin da set icin fuze ve roketlerle gezsinler sokak set miymis.
    Cevapla
  • Ferhat34 1 yıl önce Şikayet Et
    Film çalışanları malzeme transferi yaparken daha titiz davranmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı