3 minibüste 92 kaçak göçmen yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekiplerince durdurulan 3 minibüste Suriye, Filistin ve Afganistan uyruklu 92 kaçak göçmen yakalandı, 5 organizatör Türk de gözaltına alındı.

3 minibüste 92 kaçak göçmen yakalandı
3 minibüste 92 kaçak göçmen yakalandı
GİRİŞ 25.08.2022 15:11 GÜNCELLEME 25.08.2022 15:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, otomobilin öncülük yaptığı 3 minibüsün Antalya'dan Fethiye'ye doğru geldikleri bilgisine ulaştı. Tedbir alan ekipler, sabah saatlerinde Yanıklar Mahallesi Günlüklü mevkisinde 3 minibüsü durdurdu. Araçlarda yapılan aramada 79'u Suriye, 10'u Filistin ve 3 Afganistan uyruklu 92 kaçak göçmen yakalandı.

Kaçak göçmenler İl Göç İdaresi'ne teslim edilirken, otomobildeki organizatörler H.R.M., M.M., M.E., R.C. ve M.B.M. gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Derhal sınır dışı hemde derhal yetti artık be. Ne günlere kaldık yeminle. Ülke ülke değil bildiğin yol geçen hanı. Kendi ülkemizde azınlık olacağız bu göçler yüzünden. Ulan adamların kadınları bile Afganistan’da Taliban’a direniyor, okumak istiyoruz diye haklarını arıyor adamları da arkalarına bile bakmadan kaçıyor. Gittiğimiz yerden buluruz bir kadın kapağı atarız ülkeye diye düşünen zihniyetsiz herifler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!