Kamyona çarpan otomobil, kasanın altına girdi: 1 ölü, 3 yaralı

Konya'da, kamyona arkadan çarpıp, kasasının altına giren otomobilde sürücü Mehmet Bulut (62) yaşamını yitirdi, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.

Kamyona çarpan otomobil, kasanın altına girdi: 1 ölü, 3 yaralı
Kamyona çarpan otomobil, kasanın altına girdi: 1 ölü, 3 yaralı
GİRİŞ 06.09.2022 10:31 GÜNCELLEME 06.09.2022 10:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 04.30 sıralarında, Konya- Ankara yolunun 170’inci kilometresinde meydana geldi. Mehmet Bulut'un kullandığı 34 CEE 602 plakalı otomobil, Rasim Babadağ yönetimindeki 41 AGF 059 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kamyon kasasının altına giren otomobilde sürücü ve 3 kişi sıkıştı. Haber verilmesiyle kaza yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri geldi. Sürücü Mehmet Bulut, kaza yerinde yaşamını yitirirken, Mahsun Bati (28), Mehmet Baştuğ ve Rıfat Baştuğ yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralıları, itfaiye ekipleri çıkardı. Mehmet ve Rıfat Baştuğ, Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, sağlık durumu ağır olan Mahsun Bati da Kulu Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Konya'daki hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle Konya-Ankara yolunda ulaşım, bir süre tek şeritten sağlandı. Kamyon sürücüsü Rasim Babadağ, gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Serkan Gülcan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamyon sürücüsüde suçlu.Arkasına demir korumalık taktırsa taksi sadece çarpar altına girmezdi.Belkide şimdi yaşıyodu.
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    tır ve kamyon kasa altların koruyucu önlem alınmalı sürekli aynı kareler gelmekte
    Cevapla
  • Okuyucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kamyon kasalarının arkasında tampon vazifesi gören çelik bariyerler mazlemeden çalınarak aluminyumdan yapılıyor ve malesef görünüşe bakılıp muayeneden geçiyor. Hem malzemeden hem insan hayatından çalınıyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kamyon kasalarının tamponları saçtan yapılıyor. Şayet geniş ve sağlam yapılsa arkadan çarpan araçlar tırın altına girmez. Cankaybı epeyce azalır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani bu kamyonların arka kısmına koruma demiri yapılacaktı, çarpan kamyona sıkışmasın diye ,kiminde var kiminde yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı