Anne ile kızı doktora saldırdı! Tutuklama kararı

Yalova'da anne ile kızı serum takma talebini geri çeviren doktora ve sağlık çalışanlarına saldırdı. Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan ikili hakkında, savcılık itirazı üzerine tutuklama kararı çıkarıldı.

GİRİŞ 12.09.2022 18:05 GÜNCELLEME 12.09.2022 18:06
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Yalova Devlet Hastanesi'nin acil servisinde görevli sağlık personeline saldıran anne ile kızı hakkında adli kontrol şartıyla salıverilmelerinin ardından savcılığın itirazı üzerine tutuklama kararı çıkarıldı.

Rahatsızlığı nedeniyle 3 Eylül'de Yalova Devlet Hastanesi'nin acil servisine kızı S.Ç. (19) ile gelen T.Ç. (44), serum takma isteğini yerine getirmeyen doktor ile hemşireye saldırdı.

Anne ve kızı, araya giren jandarma ve diğer güvenlik görevlileri tarafından durduruldu, olay anı kameraya yansıdı.

Kayıtlarda S.Ç. ile annesi T.Ç'nin, Uzm. Dr. Esengül Doğan (49), hemşire Abdurrahman Ekin (24) ile güvenlik görevlisi Esra Uslu'ya (28) saldırma anı ile bu sırada olayla ilgisi bulunmayan başka bir hasta yakınının bebeğiyle hızla içeriden çıkması yer alıyor.

Hastane polisi tarafından işlemleri yapıldıktan sonra emniyet müdürlüğüne götürülen anne ve kızı, çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine hakimlikçe şüpheliler hakkında tutuklama kararı çıkarıldı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 68
  • Leyla 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanin hiç bir ülkesinde böyle saçma kanun yok muz cumhuriyetunde bile yok. Özel saglik personelini korumak için yasami çikarmiş, YASALAR HAKLIYI MAZLUMU KORUMAK IÇIN YAPILIR. Her olay degişiktir birinde doktor hakli olur digerinde vatandaş. ya kardeşim bir insan rutbesi Doktor olunca hatali davranisi olmazmi.
    Cevapla
  • Ahmet ali gül 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle şiddete hayır. Bu şiddet yasası çıktıktan sonra Dr. ların özgüveni arttı onlarda hastayla ya ilgilenmiyor ya da azarlıyor. Tabi ki karşı mukavemet ortaya çıkıyor. Tek taraflı düşünmeyin bir gün başınıza gelebilir. Onlarda o kadar masum değil.
    Cevapla
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    Saldıranlara bende karşıyım ama ehliyet değişimi için rapor almaya gittiğimde daha önce hatalı girdikleri epilepsi teşhisi nedeniyle 3 ay uğraştım. Çok sakin insan olmama rağmen ben bile sınırlara vardım. En sonunda ilaç yazabilmek için bu teşhis girilmiş dediler ve işin içinden çıktılar. Bu saldırılar mutlaka devam edecektir. çünkü doktorda olsa görevlerini tam yapmayanlar var.
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    bazı doktorlar ellerinde telefona sosyal medyada fink atıyor. Devlet bakacak kim mesai saati içinde paylaşım yapmış alın görevden. Benim eşim bizzat yaşadı olayı doktorlar azıttı millet can derdinde bunlar maaş derdinde alçak karaktersizler...
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    chpkk lı bu itler hallerine bakın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi