7 FETÖ'cü sürat teknesinde yakalandı!

İzmir'in Menderes ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışan ve haklarında FETÖ'ye üye olmak suçundan hüküm bulunan 7 kişiyle 4 organizatör yakalandı. Adliyeye sevk edilen 11 şüpheli tutuklandı.

GİRİŞ 18.09.2022 12:07 GÜNCELLEME 18.09.2022 13:57
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cuma günü saat 19.30 sıralarında Gümüldür Mahallesi açıklarında sürat teknesiyle yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmeye çalışan bir grubun olduğu bilgisi üzerine harekete geçti.

Bölgeye giden ekipler, tekneyi durdurdu. Yapılan çalışmada, haklarında FETÖ'ye üye olmak suçundan mahkumiyet kararı bulunan ve dosyaları istinaf mahkemesinde olan A.İ., H.R.Ç., N.Ş., N.B., Ö.V.Ç., S.E. ve S.A.'nın yanı sıra geçişi organize eden kişiler M.E, H.A., M.B.K. ve O.K. yakalanıp gözaltına alındı.

Jandarma komutanlığına götürülen şüpheliler, buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • bergamali 1 yıl önce Şikayet Et
    nereyeee... sizi iceride agirlayacaktik
    Cevapla
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Yunanistan a kaçan fetöcülerin botlarını neden batırmıyor bu yunanlılar? Neden teknelerine ateş açmıyorlar? Hiç düşündünüz mü? Garip mülteciler gibi neden boğulmuyorlar yada geri itilmiyorlar dövülmüyorlar?
    Cevapla
  • vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    gorevlilerimize tebrikler ,sinsi yılanlar ,bir de geri getirecem diyenler var bunları. kaçlı oldu masaları belirsiz. Fetö chdpk sı iyi si kötüsü bir oldu bu millete devlete anadoluya ,yurdum insanına .Allah im sana havale ediyorum sen bilirsin sen kadirsin herseye .
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İdammmmmmm idammmmmm idaaaaaammmmm
    Cevapla
  • samimi 1 yıl önce Şikayet Et
    Pensilvanya zangocu sizleri gandirdi ,simdide köpek gibi kaciyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak