Bakan Soylu duyurdu: PKK'lı teröristlere gönderilen bomba ele geçirildi

İçişleri Bakanı Soylu, Afrin'de eylem yapmak üzere PKK'lı teröristlere Münbiç'ten gönderilen 12 kg C4 patlayıcı ile bomba yapımında kullanılan malzemelerin ele geçirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 21.09.2022 19:09 GÜNCELLEME 21.09.2022 20:14
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı, PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensuplarının Afrin'de eylem yapmak üzere iş birlikçileri aracılığıyla Münbiç'ten gönderdikleri 12 kilogram C4 patlayıcı ele geçirildiğini bildirdi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı koordinasyonunda Hatay Emniyeti ve Afrin Suriye Görev Gücü ekiplerince, PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensuplarının, Afrin'de eylem yapmak üzere iş birlikçileri aracılığıyla Münbiç'ten gönderdikleri 4 adet bidon içinde 12 kilogram C4 patlayıcı madde, 8 adet modifiye edilmiş elektrikli kapsül ile 2 verici kumanda, 4 Alpha Fire alıcı ile 2 verici kumandanın toprağa gömülü vaziyette ele geçirildiği bildirildi.

İçişleri Bakanı Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Operasyonda emeği geçen ekiplerimize tebrikler." ifadelerini kullandı.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Buna esenyurttaki kırolar kekolar cok üzülmüstür.teror bitecek insaallah bide su icimizdeki hainler olmasa bunlar ermeni donmesidir.teroristler.allah firsat vermesin bunlara.saddam ne buyuk adammis simdi iyi anliyorum nur icinde yatsin mekani cennet olsun.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah korusun... Bundan sonraki dönemlerde bu tarz terör eylemleri çoğalacaktır... Allah bu şeytanlaşmış insanların şerrinden cümle ümmeti mazlumları ve masumları korusun...
    Cevapla
  • Qtahyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Her gün bir AYETEL KURSI okuyarak Guvenlik Güçlerimize manevi destek olalım.
    Cevapla
  • Ismet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi başarılı operasyon sonrası, Asker ve güvenlik kuvvetlerimize, tebrikler,teşekkürler yeterli gelmez..Osmanlının kalıntısı devletimize, mükâfat vâad yakışır.
    Cevapla
  • Mehmet57 1 yıl önce Şikayet Et
    Onu İrana koyanlar yakalandıysa bunpatlayıcılar patlatılırken üstüne oturtun
    Cevapla
  • Doğrusu 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeş, bombalar boşa gitmesin. Bu şeref namus yoksunlarını üzerine oturtup öyle patlatın ki bomba patlayınca ne olduğunu iyice öğrensinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu