İstanbul'da terör örgütü DHKP-C'ye operasyon! Gözaltılar var

İstanbul’da terör örgütü DHKP/C’ye yönelik düzenlenen operasyonda, 5 kişi “şüpheli” sıfatıyla gözaltına alındı.

GİRİŞ 30.09.2022 09:05 GÜNCELLEME 30.09.2022 09:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DHKP/C'ye yönelik yaptıkları çalışmalarda, örgütün yurt dışı komite merkeziyle şifreli yazışmalar yapan ve hakkında arama kararı bulunan örgüt üyelerinin, İdil Kültür Merkezi'nde saklandığı yönünde bilgi aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, İdil Kültür Merkezi'nin Şişli'deki binasına Operasyon düzenledi.

Operasyonda kültür merkezinin zırhlı olan kapıları kaynak yardımıyla söküldü. İçeri giren polis, B.V., C.T., C.K., F.K., ve B.H. isimli 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Kültür merkezinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ile örgütsel doküman ele geçirildi. Şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Yavuz Sultan Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    dhkpc'li chp'li gerçi farkı yok, farkı fiyatı hain chpkk !..
    Cevapla
  • biz burdayız 1 yıl önce Şikayet Et
    Chp deki dhkpc liler ne olacak. özgür özel veli ağbaba İstanbul il başkanı gibi dhkpc milisleri ne zaman yargı önüne çıkarılıp hesap verecek!
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Tuhh,simdi chp dna testi ister.gercekten bunlar bizim adamlarmi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim