İstanbul'da 3,5 ton sahte alkol ele geçirildi: Restoranlara satmışlar!

İstanbul'da ürettiği sahte alkolü restoranlara satan şüpheli tutuklandı. Sahte alkollerin restoranlara satıldığı ortaya çıktı

GİRİŞ 08.10.2022 09:34 GÜNCELLEME 08.10.2022 09:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İstanbul'da sahte alkol imal ederek restoranlara satan şüpheli jandarmanın düzenlediği operasyonla yakaladı. Şüphelinin imalathane olarak kullandığı depoda yapılan aramalarda; ünlü markalara ait 3,5 ton sahte alkol ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, B.Ü. isimli bir şahsın, sahte alkol imal ederek restoranlara ve eğlence mekanlarına sattığı bilgisini aldı. Alınan bilgi üzerine harekete geçen jandarma ekiplerince 2 ay süren takip neticesinde, şüphelinin sahte alkolleri imal ettiği depo tespit edildi.

3.500 LİTRE ALKOL ELE GEÇİRİLDİ

İmalathaneye baskın düzenleyen jandarma ekipleri, şüpheliyi suçüstü yakaladı. Yapılan aramalarda; dünyaca ünlü markalara ait 3.500 litre sahte alkol ile çok sayıda boş şişe, kapak, sahte bandrol ve etiket ele geçirildi.

Yakalanan B.Ü. isimli şüpheli şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen şahısları yakalama çalışmaları devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Alkol yasaklansın
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklı olan alkol içmez sahtesi hemen öldürüyor sahte olmayanda yavaş yavaş öldürüyor.
    Cevapla
  • remzi karatas 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın sahte içkileri yapsınlar da satsınlar da içmek isteyenler de içsinler su testisi su yolunda kırılsın
    Cevapla
  • C.Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Alkollü Restoranlara Girmediğimiz için sorun yok! ..Alkol kullananlar düşünsün!. :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz