Ankara Kızılay'da bomba paniği!

Başkent Ankara'nın merkezinde bomba paniği yaşandı. Sakarya Caddesi'nde şüpheli bir paket nedeniyle yol kapatıldı, çok sayıda polis olay yerine gönderildi.

Ankara Kızılay'da bomba paniği!
Ankara Kızılay'da bomba paniği!
GİRİŞ 17.11.2022 16:02 GÜNCELLEME 17.11.2022 16:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK tarafından İstiklal Caddesi'nde düzenlenen ve 6 insanımızın hayatına mâl olan bombalı saldırının ardından başkent Ankara'da da bomba paniği yaşandı.

GÜVENLİK ŞERİDİ OLUŞTURULDU

Sakarya Caddesi'nin bir kısmı kapatıldı. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet polisi gönderilerek şüpheli paketin etrafında güvenlik şeridi oluşturuldu.

Paketin yakınına bırakıldığı işletmelerde süratle kapatılarak insanlar bölgeden uzaklaştırıldı.

KAYNAK: TAMGA TÜRK
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz turizm sitelerinin uyarılarını izlemek bile yeterli. Zira İstanbul olayından önce vatandaşlarını uyardılar. Seçim öncesi algı için yapılan bu dış saldırılara dikkat edilmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı