Son dakika haberi: Antalya'nın 3 ilçesinde okullar tatil edildi!

Antalya'nın doğusunda beklenen kuvvetli yağış nedeniyle Manavgat, Serik ve İbradı ilçelerinde okullar yarın tatil edildi.

GİRİŞ 13.12.2022 17:51 GÜNCELLEME 13.12.2022 17:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Antalya'nın Finike ve Kumluca ilçeleri sele teslim olarak hayat durma noktasına geldi. İki gündür aralıklarla devam eden sağanak sebebiyle taşan dereler, kent merkezine ulaşarak su baskınlarına yol açtı. Ekipler sık sık vatandaşlara evde kalmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Sel sonrasında kent genelinde 497 araç, 100 konutun hasar gördüğü tespit edildi.

Bunun yanı sıra 920 iş yeri hasar gördü. Konuya ilişkin hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kentte selin etkileri temizlenmeye çalışılırken doğusunda beklenen kuvvetli yağış nedeniyle Manavgat, İbradı ve Serik ilçelerinde okullar, yarın bir gün süre ile tatil edildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda covit grip salgını var tatil edilmesinde fayda vat
    Cevapla
  • yiğit 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'yi İzmir ve Antalya gibi yöneteceğiz.
    Cevapla
  • ÇİLTEPE 1 yıl önce Şikayet Et
    Ege bölgesinde İnsanlık kalmamışki şimdiki insanlar her şeyi Yüce Rabbim izin Rızası dışında yaşıyorm O zaman afette felakette eksik olmaz...
    Cevapla
  • Serkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Küresel ısınmanın ve atmosfere yüksek derecede karbon gazı salımının negatif=olumsuz etkileri evet eskidende de doğal afatlar olurda ama 10-20-30 yılda bir defa olurda şimdi yılda bir iki defa olmaya başladı! Yazın aşırı sıcak kuraklık ve Orman yangınları kışın yağmur ve sel felaketleri yada aşırı soğuklar. Yüce yaradan ve devlet baba oradakı yaşayan vatandaşlara yardımcı olsus ve sabır güç kuvet versin!
    Cevapla
  • Aslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ilimizi bölgeyı bir yangın bir sel su Allah hayra çıkarsın . Düşündürücü
    Cevapla
  • cevat 1 yıl önce Şikayet Et
    Çokkk eskiden beri var bunlar.Henüz turistler yokken bile vardı.( ben turist diyeyim siz anlayın)hatta Antalyanın yağmurları için 'kadı kaçıran yağmurları' denir.Geniş bilgi için google bakınız :))
    Cevapla
  • cevat 1 yıl önce Şikayet Et
    Çokkk eskiden beri var bunlar.Henüz turistler yokken bile vardı.( ben turist diyeyim siz anlayın)hatta Antalyanın yağmurları için 'kadı kaçıran yağmurları' denir.Geniş bilgi için google bakınız :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'ten peş peşe 3 test! Başarıyla tamamlandı
CHP'li Uzgel'den Gazze'deki direnişi yok sayan açıklama