Plakasını kapatıp drift attı: Cezadan kurtulamadı!

Beykoz'da plakasının yarısını kapattığı lüks otomobiliyle kavşakta drift atan sürücü M.S.'ye 22 bin TL para cezası uygulandı.

GİRİŞ 06.01.2023 12:06 GÜNCELLEME 06.01.2023 12:16
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İstanbul Beykoz'da Dedeoğlu ve Cengizhan caddeleri kavşağında lüks bir otomobilin drift attığını gösteren görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı.

İnceleme başlatan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekipleri, sürücünün yakalanmamak için plakasının sonunu kapattığını belirledi. Otomobilin geçtiği güzergâhlardaki güvenlik kameralarını inceleyen polis, sürücünün kimliğini tespit etti.



Gözaltına alınan M.S.'ye 'Drift atmak' suçundan 20 bin 342, 'Araç tescil plakasını farklı okunması veya okunmamasını sağlamak' suçundan bin 671 lira olmak üzere 22 bin 13 lira trafik idari para cezası kesildi. M.S.'nin ehliyetine 60 gün süreyle el konulurken, aracı da aynı sürede trafikten menedildi.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ohhh
    Cevapla
  • Vatandas TR 1 yıl önce Şikayet Et
    Lüx Araba derken?
    Cevapla
  • Remzi Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ceza eksik olmuş . 60 gün hapis cezası da olmalıydı.
    Cevapla
  • Misafir007 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu aracin neresi Lüks analmadim. 1li BMW, Almanyada bunu 18 yasindaki gencler sürüyor. Bildigin alman takasi. Lüks müs müs. Hadi GLE AMG 63s olsa derdim harbiden Lüks arac. Ha ha ha güldüm vallaha. Lüks
    Cevapla
  • eleştiri 1 yıl önce Şikayet Et
    1.16 ile drftmi atılır arkadaş
    Cevapla
  • Muhtar 1 yıl önce Şikayet Et
    Neresi Lüks bu arabanin ? Siradan bir 1lik BMW - güldüm vallaha.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması