Tunceli'de kar yağışı etkili olmaya başladı

Tunceli'de özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olmaya başladı. Yağış nedeniyle bazı yollarda sürücüler zor anlar yaşadı.

Tunceli'de kar yağışı etkili olmaya başladı
Tunceli'de kar yağışı etkili olmaya başladı
GİRİŞ 14.01.2023 16:57 GÜNCELLEME 14.01.2023 16:57

Tunceli'de Meteorolojinin uyarısını yaptığı kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde etkili olmaya başladı. Başta Ovacık, Nazımiye, Hozat ve Pülümür ilçelerinde etkili olan yağış nedeniyle sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı.

Yağış nedeniyle; Tunceli Valiliği koordinesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Karayolları 86. Şube Şefliğine bağlı ekipler çalışma başlattı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak