Yok artık! Yunanistan'a böyle kaçmaya çalıştı

Beyoğlu'nda otobüsün üstünde Yunanistan’a kaçmak isteyen yabancı uyruklu 2 kişi yakalandı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 22.01.2023 14:14 GÜNCELLEME 22.01.2023 15:28
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saat 08.15 sıralarında Talimhane Topçu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çevredeki bir otelde kalanlar, uluslararası sefer düzenleyen otobüsün üstünde saklanan 2 kişiyi fark edince oteldeki görevlilere bildirdi.

Otel yöneticileri de durumu Talimhane güvenlik ekiplerine bildirdi. İhbarın ardından otobüsün yanına gelen güvenlik ekipleri, kendilerini görünce kaçmaya çalışan fas uyruklu olduğu öğrenilen 2 kişiyi yakaladı.



Yunanistan’a gitmek için otobüsün üzerinde yolculuk etmeye çalışan kişiler polis ekiplerine teslim edildi. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.



Görüntülerde, otobüsün üstünde saklanan 2 kişiyi, otel müşterileri fark ederek tepki gösteriyor. Olay yerine gelen güvenlik ekiplerini gören 2 kişi, kaçmaya çalışırken yakalanıyor. Daha sonra 2 kişi güvenlik görevlilerince polis ekiplerine teslim ediliyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    yabancı değil mi gitsinler burda tutup ne yapacaksın
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    güya müslümanlar avrupaya gitmek için canını hiçe saydığı sürece, adamlar kur anda yakar mushafta yakar. canını verecek kadar avrupa için her yolu deneyenler bu yapılanı hak ediyorlar demektir. ülkesinde çalışıp kalkınmasına destek olmak yerine hazıra konmak ve bedavadan yaşamak hayali ile bu yola çıkanlar, müslümanların yüz karası tipler.
    Cevapla
  • Ömer Bey 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyede böyle girdim bu sefer niye tutmadiki. Dedimi acaba
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bırakın gitsinler ne bekliyorsunuz bunlardan kendi memleketlerine hayrı olmayandan
    Cevapla
  • REİS 1 yıl önce Şikayet Et
    ya salın gitsin. bazı şeyleri görmemek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu