Mahsur kalan 8 araç ve 35 vatandaş kurtarıldı

Hakkari'nin Şemdinli-Derecik yolu Ortaklar mevkiinde yoğun kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 8 araç ve 35 vatandaş İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri tarafından kurtarıldı.

GİRİŞ 05.02.2023 23:28 GÜNCELLEME 06.02.2023 04:54

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle onlarca köy ve mezra yolunun kapandığı Hakkari'de eğitim ve öğretime bir gün ara verildi. Kapalı yolların yeniden açılması için İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri tarafından çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor. Şemdinli-Derecik yolu Ortaklar mevkiinde yoğun kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 8 araç ve 35 vatandaş ekipler tarafından kurtarıldı.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Şemdinli-Derecik yolu Ortaklar mevkiinde yoğun kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 8 araç ve 35 vatandaşımız İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerimiz tarafından kurtarılmıştır" dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz