Nevşehir'den acı haber: 1 asker şehit oldu!

Nevşehir'de yolun karşısına geçmek isteyen Jandarma Uzman Çavuş Oğuzhan Kabayel, otomobilin çarpması sonucu şehit oldu.

GİRİŞ 08.05.2023 08:42 GÜNCELLEME 08.05.2023 10:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Nevşehir'de mesaisinin ardından birliğinden yaya olarak ayrılan jandarma personeli, yolun karşısına geçmek istediği sırada otomobilin çarpması sonucu şehit oldu.

Nevşehir'deki, Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığında görevli Uzman Çavuş Oğuzhan Kabayel (21) görevini tamamlayarak evine gitmek için birliğinden ayrıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Zübeyde Hanım Caddesi'ndeki JAKEM yerleşkesinden yolun karşısına geçmek isteyen Kabayal'e otomobil çarparak olay yerinden kaçtı. AA'nın haberine göre, ihbarın ardından olay yerine gelen ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kabayel, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

17 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ TESLİM OLDU

Kazanın ardından çevrede inceleme yapan polis, aracı Güzelyurt Mahallesi Mercan Sokak'ta terk edilmiş halde bulurken, otomobilin sürücüsü olduğunu beyan eden 17 yaşındaki D.A.K, polise teslim oldu.

NEVŞEHİR VALİSİ BECEL'DEN AÇIKLAMA

Hastaneye gelerek olayla ilgili bilgi alan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, gazetecilere, şehidin ailesi, yakınları, silah arkadaşları ve Türk milletine başsağlığı dileğinde bulundu.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydeden Becel, "JAKEM'de görevli jandarma personeli görevini tamamlayıp evine gitmek üzere karşıdan karşıya geçmek için davrandığı esnada trafik kazası yaşadı. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede saat 23.00 civarında şehit oldu. Araç ilk etap sürücüsüz halde bulundu. Daha sonra sürücü olduğunu söyleyen 2006 yılı Nevşehir doğumlu kişi polise teslim oldu. Acımız büyük." dedi.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • amin 11 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin.
    Cevapla
  • Misafir38 11 ay önce Şikayet Et
    Kimse merak etmesin başkası yaptı kazayı şeklinde..şehirdeki kameralar her şeyi tesbit eder .
    Cevapla
  • Halil 27 11 ay önce Şikayet Et
    Hic de inandirici degil, Baskasi kullaniyordu direksiyonda parmak izleri arastirilsin lutfen
    Cevapla
  • Isparta 11 ay önce Şikayet Et
    Bizdeki cezalar caydırıcı olmaktan çok uzakta
    Cevapla
  • İsmail72 11 ay önce Şikayet Et
    Cezayı az almak için suçu başkası üstlenmiş olabilşr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu