Yolcu treni otomobile çarptı! Acı haber geldi

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde hemzemin geçitte yolcu treni otomobile çarptı. Feci kazada sürücü hayatını kaybetti.

Yolcu treni otomobile çarptı! Acı haber geldi
Yolcu treni otomobile çarptı! Acı haber geldi
GİRİŞ 22.06.2023 23:13 GÜNCELLEME 22.06.2023 23:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 21.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Yaka Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Tatvan- Ankara seferini yapan yolcu treni Dilek Kavşağı mevkiinde bulunan hemzemin geçitte karşıya geçmeye çalışan Mustafa Yılmaz'ın (31) kullandığı 44 ADR 288 plakalı Opel marka otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil 400 metre sürüklenirken araç sürücüsü ağır yaralandı.

Trende bulunan yolcuların büyük panik yaşadığı kazada ihbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri etrafta güvenlik önlemi alırken, yaralı sürücü sıkıştığı yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden sürücünün düğün hazırlığı yaptığı öğrenilirken, tren otomobilin bulunduğu yerden kaldırılmasının ardından yoluna devam etti.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Deniz 10 ay önce Şikayet Et
    Tren arabaya çarpmaz araba trene çarpar.
    Cevapla
  • ölümüne hak yol 10 ay önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti