Sırp suç örgütü lideri öldürülmüştü: Kırmızı bültenle aranan Doğan, Türkiye'ye getirildi

Şişli’de geçtiğimiz yıl Eylül ayında öldürülen Sırp suç örgütü lideri Juvan Vukotic’e silahlı saldırıda motosikleti kullandığı belirlenen ve hakkında kırmızı bülten bulunan Yakup Doğan, Gürcistan’da yakalanarak Türkiye'ye getirildi.

GİRİŞ 13.07.2023 13:24 GÜNCELLEME 13.07.2023 13:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sırp suç örgütü Skaljari’nin lideri Juvan Vukotic  8 Eylül’de Şişli Mecidiyeköy Varyant Viyadük üstünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Saldırının ardından konuyla ilgili çalışma başlatan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Vukotic’in yine Sırp suç örgütü Kavaç’ın azmettirmesiyle, organize suç örgütü lideri Barış Boyun suç örgütü üyeleri tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Ekipler konuyla ilgili yaptıkları ilk operasyonda olaya karıştığı tespit edilen 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 13’ü tutuklandı, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Organize polisi, olayda motosikleti kullanan Yakup Doğan’ın da yakalanması için çalışmalarına devam etti. Yurt dışında olduğu belirlenen Doğan’ın takip eden ekipler, şüphelinin Gürcistan’da olduğunu tespit etti. Gürcistan’da yakalanarak gözaltına alınan Doğan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  Türkiye’ye iade edilen Doğan, polis ekiplerince Artvin Sarp Sınır Kapısı’nda alındıktan sonra, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • adem 9 ay önce Şikayet Et
    saçmalık: mafya liderini öldüren adama ödül verileceğine tutkluyorlar sırp yasaları mafyadan yanamı?
    Cevapla
  • Haketti Bunu 9 ay önce Şikayet Et
    Devletimizin çok değerli misafiri, kardeş ülke Sırbistan'ın çok kıymetli Mafya lideri Sayın Juvan Vukotic'in öldürülmesi olayına karışmış bu devlet düşmanını asmaktan başka bir ceza düşünemiyorum.
    Cevapla
  • Mert 9 ay önce Şikayet Et
    Gürcistan nüfusunun 5 te 1 Türkiye'de suç işlemiş insanlardan oluşuyor galiba...
    Cevapla
  • toto 9 ay önce Şikayet Et
    amme hizmeti olarak yaptıysa cezadan düşmek gerektir
    Cevapla
  • Cemaldemir 9 ay önce Şikayet Et
    Idam idam idam uygulansin idam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti