Fahrettin Altun: FETÖ’yle mücadele en önemli önceliğimiz!

İletişim Başkanı Altun, "Bu ülkenin geleceğine göz koyanları affetmeyeceğiz, affettirmeyeceğiz. Herkes bilsin, herkes duysun ki; FETÖ’yle mücadele en önemli önceliğimizdir. dedi.

Fahrettin Altun: FETÖ’yle mücadele en önemli önceliğimiz!
Fahrettin Altun: FETÖ’yle mücadele en önemli önceliğimiz!
GİRİŞ 14.07.2023 17:04 GÜNCELLEME 14.07.2023 17:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 15 Temmuz'a ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 

"Direniş ve diriliş gecesinde şehitlerimiz, gazilerimiz bize özgür bir geleceği emanet ettiler" diyen Altun'un açıklaması şu şekilde: 

"15 Temmuz kutlu bir direniştir. Çelikleşmiş millet iradesinin bütün ihtişamıyla terörizmin karşısına set çektiği gündür. Milletin çıplak elleriyle darbeler parantezini kapattığı, tuzakları bozduğu, teröristlere geçit vermediği, cesareti ve inancıyla hain planları boşa çıkarttığı kahramanlık destanıdır. 

TÜRKİYE YÜZYILININ KAHRAMANLARI

Coşkun bir ırmak gibi, iradesinin önüne örülmüş bentleri yerle bir eden 'Türkiye Yüzyılının Kahramanları' 15 Temmuz'da tankların, topların karşısında yeni bir direniş, özgürlük ve bağımsızlık manifestosu yazmıştır. Karanlık geceyi aydınlığa kavuşturana kadar, tek akıl, tek yürek, tek bilek olup vatana gözünü dikenlere alanları dar etmiştir."

"ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ BİZE ÖZGÜR BİR GELECEĞİ EMANET ETTİLER"

Direniş ve diriliş gecesinde şehitlerimiz, gazilerimiz bize özgür bir geleceği emanet ettiler, Türkiye Yüzyılı'nın önünü açtılar, ihaneti de sadakati de asla unutmayacağımız bir miras bıraktılar.

15 Temmuz ruhu geleceğimizin sigortasıdır. Milletimiz de vatanımızın sahibidir. Cumhurbaşkanımızın gecenin karanlığını aydınlatan çağrısı, duruşu ile milletimizin basireti ve şanlı direnişiyle 15Temmuz'da yazdığı destanı unutmayacağız, unutturmayacağız.

"FETÖ'YLE MÜCADELE EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZDİR"

Bu ülkenin geleceğine göz koyanları affetmeyeceğiz, affettirmeyeceğiz. Herkes bilsin, herkes duysun ki; FETÖ’yle mücadele en önemli önceliğimizdir. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, FETÖ başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadelemiz devam edecek. İnsanüstü bir gayret ve bütüncül bir anlayışla mücadelemizi, terörü kaynağından yok etme, terör örgütlerini faaliyet yürüttüğü her alanda etkisiz hale getirme stratejileri çerçevesinde sürdüreceğiz. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyoruz. Aziz ve kahraman milletimizi saygıyla selamlıyoruz.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Tek 9 ay önce Şikayet Et
    Iyi de niye ceza veremiyorsun acaba verilen komik cezalar bir şey sanıyorlar hapis de herkese iş verilecek çalışmam diyen hücreye konacak günde bir 100 gr yiyecek verilecek
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Devletin bekası için en önemli sorunu...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı