Isparta'da feci kaza: Tarım işçisi 1 kadın öldü, 12 yaralı

Isparta’nın Senirkent ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs ile pat pat çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 12 kişi de yaralandı.

Isparta'da feci kaza: Tarım işçisi 1 kadın öldü, 12 yaralı
Isparta'da feci kaza: Tarım işçisi 1 kadın öldü, 12 yaralı
GİRİŞ 12.08.2023 21:36 GÜNCELLEME 12.08.2023 21:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kaza saat 16.30 sıralarında Senirkent-Eğirdir yolunda meydana geldi. Tarım işçilerini taşıyan R.E. yönetimindeki minibüs, K.A. idaresindeki pat pat olarak tabir edilen tarım aracı ile çarpıştı.

1 KADIN ÖLDÜ

Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri minibüste bulunan Emine Dikyar’ın (39) hayatını kaybettiğini belirledi.

12 YARALI

Kazada yaralanan 12 kişi tedavileri için çevrede bulunan hastanelere götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • isim 8 ay önce Şikayet Et
    Ah bu yetersiz tedbir yol emniyeti trafik kontrol
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi