Gaziantep'te korkunç olay! Köpekler tarafından parçalanmış bebek cesedi bulundu!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Kızılhisar mevkiinde, bir üst geçidin altında köpekler tarafından parçalanmış bebeğe ait cansız beden bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 14.08.2023 15:04 GÜNCELLEME 14.08.2023 18:19
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Korkunç olay, Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Kızılhisar mevkiinde boş bir arazide yaşandı. Dün öğle saatlerinde köprüden geçen vatandaş boş arazide sahipsiz sokak köpeklerinin bir şeyler yediğini fark etti.

VATANDAŞ DURUMU İHBAR ETTİ

İHA'da yer alan habere göre daha sonra poşetin içerisinde bebek olduğunu fark eden vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

BEBEK HAYATINI KAYBETMİŞ

İhbarla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, poşete koyulmuş olan bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi.

2 GÜN ÖNCE DÜNYAYA GELMİŞ

Bebeğin cansız bedeninin bir kısmının köpekler tarafından parçalandığı öğrenilirken, yeni doğmuş bebeğin tahminen iki gün önce boş araziye terk edildiği iddia edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yeni doğduğu tespit edilen bebeğin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, jandarma, bebeği atanları bulmak için çalışma başlattı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 108
  • Emeklidur 8 ay önce Şikayet Et
    Gaziantep Üniversitesi ve şehrin en modern mevkisi.Ama kim bilir kimler bıraktı yavrucağızı.Bir defasında böyle bir yavruya rastladık.Polise teslim ettik.Mahalleden bir arkadaş acele etmişsiniz,çocuğum yok ben bakar büyütürdüm demişti.İnşaallah o yavru da emin ellerdedir.Tabii yaşıyorsa.
    Cevapla
  • Emeklidur 8 ay önce Şikayet Et
    Birader sen de yorumumu daha dikkatli okusan.Ben yıllarca önceki polise teslim ettiğimiz bebekten sözediyorum.Bak kendine güldürdün.Cihan
    Cevapla
  • Cihan 8 ay önce Şikayet Et
    Haberi okumadan neye yorum yapıyorsunuz ben anlamıyorum ya. Bebeğin cenazesi adli tıpa kaldırıldı diyor . Sen inş emin ellerdedir yaşıyorsa diyorsun. Güler misin ağlar mısın
    Cevapla
  • Erekli 8 ay önce Şikayet Et
    Be zalimler bu attığınız çöp değil insan... Daha görmediğimiz duymadığımız ne kaldı acaba...
    Cevapla
  • Retro 8 ay önce Şikayet Et
    Hayvan bile yavrusunu sahiplenip tehlikelere karşı korurken bunu yapanlar demekki hayvan bile değilsiniz..
    Cevapla
  • TC vatandaşı 8 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım özgür değiliz diye böğürenler nerde? Her haltı yiyip çöp gbi bebeklerini sokağa atan bir nesil geliyor. Bu nasıl bir şuursuzluktur. Bari bebeği bıraktın takip etseydin biri alana kadar. Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun
    Cevapla
  • TC vatandaşı 8 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım özgür değiliz diye böğürenler nerde? Her haltı yiyip çöp gbi bebeklerini sokağa atan bir nesil geliyor. Bu nasıl bir şuursuzluktur. Bari bebeği bıraktın takip etseydin biri alana kadar. Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...