Bağcılar'da otobüs soförü bayıldı! 5 araç birbirine girdi

Bağcılar'da seyir halindeyken sürücüsü bayılan bir otobüs, 5 araca çarptı. Zincirleme kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken, otobüs sürücüsü ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Bağcılar'da otobüs soförü bayıldı! 5 araç birbirine girdi
Bağcılar'da otobüs soförü bayıldı! 5 araç birbirine girdi
GİRİŞ 18.10.2023 09:12 GÜNCELLEME 18.10.2023 09:12

Kaza, Bağcılar Osmangazi Caddesi’nde 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki 57 ABK 064 plakalı otobüsün sürücüsü direksiyon başında rahatsızlanıp bayıldı. Kontrolden çıkan otobüs cadde üzerinde park halinde bulunan 54 ED 960 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin önündeki 4 araç da birbirine vurdu. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin gelmesiyle otobüs şoförü çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Toplamda 6 aracın karıştığı zincirleme kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Kazayı gören vatandaş İbrahim Toprak, “Arkadaş arabanın içinde bayılmıştı. Ayağı kalkınca da otobüsün içinde yere düştü. Ambulans gelene kadar içeriye giremedik. İtfaiye gelip içeriye girdiğinde şoför baygındı. Daha sonra ambulans gelip götürdü. Araçlar park halindeydi. Hepimiz burada 'dur' diye bağırdık. Otobüs şoförü kendinde değildi. Burada 4-5 araca vurdu” dedi.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir