Şiddetli yağış ve fırtına hayatı felç etti

Trakya’da şiddetli yağış ve kuvvetli fırtına nedeniyle birçok yerde devasa şimşeklerle birlikte ağaçlar devrildi, çatılar uçtu, vatandaşlar ve sürücüler ilerlemekte büyük güçlük yaşadı.

GİRİŞ 05.11.2023 00:46 GÜNCELLEME 05.11.2023 11:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Trakya’da şiddetli sağanak yağış ve kuvvetli fırtına hayatı felç etti. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’nde etkisini sürdüren sağanak, fırtına ve devasa şimşekler vatandaşlara büyük korku yaşattı.

Bazı vatandaşlar fırtına nedeniyle havada uçuşan ağaç parçalarını ve gökyüzünü aydınlatan devasa şimşekleri cep telefonlarıyla kayda alırken, bazı vatandaşlarda ise fırtınadan dolayı birbirine temas ettikten sonra patlayan elektrik tellerini kayda aldı. Yolda ilerleyen sürücülerde yağışla birlikte yağan dolu nedeniyle ilerlemekte büyük güçlük çekti. Vatandaşlar ıslanmamak için dükkânların tentelerinde ve şemsiye açarak yağmurdan korundu.

“Berekettir, yağsın”

Edirneli esnaflardan Burhan Dişlioğlu, Yağmurun bereket olduğunu belirterek, “Uzun zaman böyle bir yağmur görmemiştik. Çiftçilerimiz için iyi oldu ama bizim için pek iyi olmadı. Berekettir, yağsın. Her taraftan gelen sularla ile dükkânları neredeyse sel götürecekti” dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ali DÜŞÜN 5 ay önce Şikayet Et
    Ekserisi HARAM ve KARAPARA ile şamata ve eğlenceye kapılan, hem de vergi kaçkını bu LANETLİ İnsanlar HER YERİ KURUTUYOR. Bekliyelim daha neler göreceğiz.
    Cevapla
  • mütefekkir 5 ay önce Şikayet Et
    Edirneli bir kaç vatandaş m. Kemal'in askerleriyiz deyip Filistin dayanışma çadırını basmıştı. İsrail yanlısı taraf tutmuştu. Rabbim bizi felaketlerden korusun. kardeşlerimiz katledilirken sessiz kalıp İsrail tarafını tutanlar yüzünden inşAllah başımıza felaketler gelmez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu