Son Dakika: Öğretmenlerin mesleki eğitim çalışma süreleri uzatıldı

Son dakika haberi... Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin mesleki eğitim çalışma sürelerinin 22 Kasım’a kadar uzatıldığını duyurdu.

GİRİŞ 20.11.2023 13:55 GÜNCELLEME 20.11.2023 17:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin mesleki eğitim çalışma sürelerinin 22 Kasım’a kadar uzatıldığını bildirdi.

MEB’e bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli yönetici ve öğretmenlerin 13 Kasım Pazartesi başlayan ve 19 Kasım 2023 Pazar günü sona eren mesleki çalışmaları, Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştirildi.

Yönetici ve öğretmenlerin mesleki eğitim çalışma süresi, gelen talepler üzerine 22 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 23.59'a kadar uzatıldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • fehmi 5 ay önce Şikayet Et
    yahu bu kadar da aşağılama olmaz toplumun en büyük örneği olan öğretmene 9 gün boyunca izleyememişsin evinde yatmışsın gel ikinci bir hak vereyim mantığından vazgeçmeliyiz. kurallar kesin ve kati olmalı o zaman öğrencilere de ikinci bir hak verelim etmeyin bunu
    Cevapla
  • Frst 5 ay önce Şikayet Et
    İç yüzünü bilmediğiniz konulara Allah rızası için yorum yapmayın. Sizin gibi veliler yüzünden bu ülkede eğitim düzelmez.
    Cevapla
  • Leyla Hoca 5 ay önce Şikayet Et
    Biz ögretmen olarak kesinlikle çalişma saatlerimizin düşürülmesini istiyoruz, Haftada 18 saat gerçekten çok çocuklarla uģraşmak, Zaten aldigimiz para ortada, 48.000 TL maaşla geçim zor
    Cevapla
  • isimsiz 5 ay önce Şikayet Et
    48,000 tl maaşla gecinemiyosanız o zm asgari üçretli yada normal calısan nasıl geçinsin gene aglıyonuz allah islah etsin
    Cevapla
  • Kul insan 5 ay önce Şikayet Et
    Eğitmenler istiyoruz.Tatil günleri azaltılması gerek.Alelaceli öğretim eğitim istemiyoruz. Ev ödevi Ev ödevi mantığı son bulmalı. Allah cc buyurdu "Yapmadığınız şeyleri neden söyler durursunuz". İlk öğretmenler Adem ile Havva as isyan etmenin cezasını yüz yıl ayrı yaşayarak ödedi tövbe etti.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Saçmalığın daniskası Yuhhh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu