Anne-kızın öldürülmesinde kahreden detay: Yardım çığlıkları yanıtsız kalmış

Manisa'da alt komşusu tarafından boğularak öldürüldükten sonra asansöre bırakılan anne-kızın dakikalar süren çığlıklarına "aile içi tartışma" zannedilerek duyarsız kalındığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 21.11.2023 07:43 GÜNCELLEME 21.11.2023 09:29
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Manisa'da Atalay Yüksel tarafından boğularak öldürülen 48 yaşındaki Devrim Güler ve 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez'in yardım çığlıklarının yanıtsız kaldığı öğrenildi.

Olay, Salihli ilçesi Kocaçeşme Mahallesi 63 Sokak'taki apartmanda meydana geldi. Bina sakinleri, saat 08.00 sıralarında apartmanda oturan Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez'i asansörde hareketsiz buldu.

İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İncelemede, anne ile kızının hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, anne ve kızın vücudunda herhangi bir kesici ve delici alet yaralanması olmadığı öğrenildi. Anne ve kızın boğularak öldürüldüğü anlaşıldı.

ANKARA'DA YAKALANDI

Soruşturma kapsamında şüpheli olarak aranan anne kızın komşuları çiftçi Atalay Yüksel'in Ankara'ya gittiği belirlendi. Polisler tarafından takibe alınan Yüksel, Ankara'da yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin ifadesi alınması için Salihli'ye getirildi.

Talihsiz anne ve kızın evlerinde komşuları Atalay Yüksel tarafından boğulduktan sonra cansız bedenlerinin asansöre taşındığı tahmin ediliyor. Olay sırasında apartman ve çevre sakinlerinin çığlık ve bağrışma sesi duydukları ancak bunu aile için bir tartışma olarak yorumladıkları, bu nedenle polisi aramadıkları öğrenildi.

Bir fabrikada çalışan anne Devrim Güler'in ilk eşinden iki kızı, ikinci evliliğinden ise 6 yaşında bir oğlu olduğu, ikinci eşinden de boşanmak için dava açtığı öğrenildi.

Atalay Yüksel'in Devrim Güler'e karşı platonik aşk mı yaşadığı yoksa aralarında gönül ilişkisi mi olduğu polis tarafından araştırılıyor. Devrim Güler ile Atalay Yüksel'in yeni yapılan apartmana yaklaşık 1 yıl önce taşındıkları öğrenildi.

DOĞA, AVUKAT OLMAK İSTİYORMUŞ

Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez'in cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemleri sonrası yakınlarına teslim edildi.

14 Kasım'da 18 yaşına girdiği belirtilen lise eğitimi gören Doğa Etyemez'in başarılı bir öğrenci olduğu ve avukat olmak istediği öğrenildi. Cenazelerin bugün Salihli'de toprağa verileceği ifade edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • Oku 5 ay önce Şikayet Et
    Suç eylemini her ne şekilde kurbana karşı işlediysen sende aynı şekilde o eyleme maruz kalarak ve ibreti alem uluorta şekilde kısas göreceksinki yaptıysan aynını göreceĝini bileceksin.Budur ilahi adalet.
    Cevapla
  • agh 5 ay önce Şikayet Et
    Apartmanlarda komşuluk da insanlık da bitmiş. nemelazımcılık bencillik ... keser döner sap döner. sizde bir gün imdat dilenirsiniz de dönüp yüzünüze bakan olmaz.
    Cevapla
  • latif 5 ay önce Şikayet Et
    Parçalanmış aile ve sahipsizlik ,böyle itlere hedef yapar,onları cesaretlendirir..Boşanmaya karar verirken 2 kez düşünmemiz gerektiğini gösteren acı bir olay..
    Cevapla
  • MOSKOV 5 ay önce Şikayet Et
    Bu adi herifi iceri alip bizim vergilerimizle besleyen devlete de yaziklar olsun,
    Cevapla
  • Misafirü 5 ay önce Şikayet Et
    Komşu aile demek ya!efendimiz komşuluk için nice hadisler bırakmış!kıyamet alameti cinayetler
    Cevapla
  • berbat yaşam 5 ay önce Şikayet Et
    insanlar hayatlarından bıkarak ölülere imrenecekler benim merak ettiğim şekil değiştirmeler taşlaşmalar ve yere batmalar ne zaman olacak artık küçük şeyler insanları zerre i misgal etkilemiyor artık deccallerin türemesi lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...