Çalışmaya gittiği fındık bahçesinde ölü bulundu

Ordu'da Kadir Demirhan, çalışmak için gittiği fındık bahçesinde ölü bulundu. Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Çalışmaya gittiği fındık bahçesinde ölü bulundu
Çalışmaya gittiği fındık bahçesinde ölü bulundu
GİRİŞ 30.11.2023 15:54 GÜNCELLEME 30.11.2023 15:54

Ordu'nun Altınordu ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Kadir Demirhan (34), fındık bahçesinde çalışmak için evden ayrıldı.

Kendisinden haber alınamaması üzerine yakınları, bahçe içerisinde Kadir Demirhan'ı aradı. Demirhan, yakınları tarafından yerde hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Kadir Demirhan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Demirhan'ın cenazesi, savcılık işlemlerinin ardından otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlatırken, Kadir Demirhan'ın kesin ölüm nedeni otopsi işleminin ardından netlik kazanacak.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi