Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
GİRİŞ 16.12.2023 04:27 GÜNCELLEME 16.12.2023 04:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Adli Tıp Kurumu Dördüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Nöroloji üyeliğine Doç. Dr. Nihan Hande Akçakaya atandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin Yalçın görevden alındı.

Milli Savunma Bakanlığı Başmüfettişlik ve Müfettişliklerine de atamalar yapıldı.

Buna göre, Başmüfettişliklere, Albay Şener Çakır, Albay Hüsnü Bilici, Albay Mehmet Ali Al, Albay Murat Yıldırım, Albay Ali Ulu, Albay Mustafa Toprak, Albay Salim Yıldırım, Albay Mustafa Çetiner, Albay Cafer Sadık Ağriş, Albay Bekir Uslu, Albay Oğuzhan Özmen ve Albay Mustafa Ümit Koca atandı.

Müfettişliklere ise Albay Murat Kılıç, Albay Meriç Sülü, Albay Hüseyin Cahit Cerik, Albay Hakan Hügül, Albay Erhan Özsoy, Albay İsmail İlker Bulut, Albay Erkan Gürcan, Albay Atılgan Yazıcıoğlu, Albay Fatih Kara, Albay Yücel Bilgin, Yarbay Metin Atmaca, Yarbay Mustafa Aşkın, Yarbay Ahmet Gökhan Aytek, Yarbay Çağlar Karaca, Binbaşı Ufuk Öztekin, Binbaşı İlker Kaya, Binbaşı Tahsin Arda Karabiber, Binbaşı Güzide Bilgin, Binbaşı Orkun Çelik, Binbaşı Mehmet Ali Ceren ve Binbaşı Erkan Mercan getirildi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • gözde 4 ay önce Şikayet Et
    Zaten atamalar Milli Svuma Bakanı önerisi ve C.Başkanının onayı ile yapılır.Herşeye C.Başkanı bakmaz.
    Cevapla
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Tüm atamaların Cumhurbaşkanı tarafından yapılması çok saçma. Kimi tanıyorki. Önüne konan bilgi notlarına göre imza atıyor. O notları kim hazırlıyor, Hsasan ,Hüseyin filan. Böyle kamu yönetimi olur mu. Bu saçmalığa bir an önce son verilmeli. Odacılara kadar Cumhurbaşkanı atıyo : Osmanlıda ilmiye sınıfı tayinlerine Sultan karışmaz imiş.
    Cevapla
  • Ali Çelik 4 ay önce Şikayet Et
    Ülkede kimin ne yaptığı kimin kimi nasıl kandırdığı ve devleti nasıl şer güçlere peşgeş çektiği belli değil... Çok sağlam şeriata uygun yeni bir anayasa çok ama çok acil gelmeli dir yoksa devlet yıkılmak üzere....
    Cevapla
  • Tekvatan 4 ay önce Şikayet Et
    O kişiler hakkında her türlü bilgi mevcuttur. O bilgilere göre atama yapılır.
    Cevapla
  • Hakan Aydın 4 ay önce Şikayet Et
    Kim atayacaktı ki
    Cevapla
  • Cemal 4 ay önce Şikayet Et
    Cehaletiniz bu yazınız ile tamamen ortada. Devlette sicil sistemi vardır, ilk başladığı yıldan şu anki bulunduğu yıla kadar her sene üç amir tarafından sicil verilir görüş bildirilir. Cumhurbaşkanı elbette herkesi tanıyamaz Bu nedenle bu makamların görevini layıkı ile yapabileceğini belirten kurum amirleri ve enson bakana kadar isimler gelir her aşamada azalır mit araştırır başkan seçer
    Cevapla
  • 3434 4 ay önce Şikayet Et
    Ne biliyorsunda konuşuyorsun kardeşim
    Cevapla
  • Pus 4 ay önce Şikayet Et
    Sen Devlet ten çoook zekisin
    Cevapla
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla
  • Vatan 4 ay önce Şikayet Et
    .....Dedi, ordan bi vatandaş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu