Manisa'da feci kaza: Ölü ve yaralılar var!

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 19.12.2023 11:37 GÜNCELLEME 19.12.2023 11:41

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde gerçekleşen kaza Manisa'nın Gölmarmara ilçesi Salihli-Akhisar karayolu üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre M.T. (29) idaresindeki 07 AJD 929 plakalı otomobil, Salihli-Akhisar karayolu Gölmarmara ilçesi kontrolden çıkıp refüjü aşarak karşı yönden gelen B.Y. (24) idaresindeki 45 AGV 370 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Kaza ihbarı üzerinde olay yerine polis ve sağlık ekipleri ile itfaiye sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan inceleme sonunda otomobil içerisinde bulunan Berna Torul’un (25), olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazada, yaralanan otomobil sürücüsü M.T. ve kamyonet sürücüsü B.Y. ile kamyonette yolcu olarak bulunan M.E. (22) ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...