Bodrum açıklarında 19 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 48 düzensiz göçmen kurtarıldı, 19 göçmen yakalandı.

Bodrum açıklarında 19 düzensiz göçmen yakalandı
Bodrum açıklarında 19 düzensiz göçmen yakalandı
GİRİŞ 22.12.2023 09:26 GÜNCELLEME 22.12.2023 09:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik Komutanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Bodrum açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisinin alınması üzerine bölgeye Sahil Güvenlik Botu görevlendirildi.

Ekipler, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen bottaki 48 düzensiz göçmeni kurtardı.

Farklı zamanda Bodrum açıklarında görevli Sahil Güvenlik gemisi tarafından tespit edilerek durdurulan lastik bottaki 19 düzensiz göçmen de yakalandı.

Göçmenler işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • VATANDAŞ 4 ay önce Şikayet Et
    Toplayın toplayın getirin.Milletin istemediğini bile bile kaçanları da tutup tutup getiriyor,nereye kadar.Bu kadar zammın sıkıntının nedenini daha anlaşılmadı mı.Millet bilmiyor mu?Niye inatla hala mülteci.Alemin akıllısı bizmiyiz.Niye halkın isteğine kulat tıkanıyor.İsteyen vatandaşlar, nufusuna geçirsin,mirascısı olsunlar.Bunda bir sorun yok.
    Cevapla
  • ekrem 4 ay önce Şikayet Et
    vatandaş haklı gerçekten , bırakalım suda boğulup ölüp sıradan bir deniz canlısı gibi bilmem nerede karaya vursunlar , yada başka devletlerin yaptığı gibi botlarını şişleyip batırıp ölüme terk edelim , yada sahilde darp edip paralarını kıyafetlerini alıp çıplak halde botlarına bindirip denize kaktıralım , napalım başka elimizden bişey gelmiyor herkes böyle yapıyor bize ne (!)
    Cevapla
  • Vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşım niye yakalıyorsun, bırakın nereye giderse gitsinler, hem bize geleni alıyoruz, hem kaktırılanları alıyoruz hemde yolda olanı çevirip alıyoruz, kraldan çok kralı olduk.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı