Eskişehir ve Bolu'da kar yağışı etkili olmaya başladı

Eskişehir'de akşam saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oluyor. Bolu'nun kent merkezi ile D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesimi ve Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde kar yağışı etkili oluyor.

GİRİŞ 09.01.2024 22:12 GÜNCELLEME 09.01.2024 22:36

Hava sıcaklığının en düşük 1, en yüksek 8 derece ölçüldüğü kent merkezinin yüksek bölgelerine düşen kar nedeniyle beyaz örtü oluştu.

Kar yağışı bazı kara yollarının zeminini beyaza bürüdü. Sürücüler araçlarıyla trafikte kontrollü bir şekilde ilerledi.

Belediye ve karayolları ekipleri trafikte yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklara karşı sorumluluk bölgelerinde önlem aldı.

BOLU'DA DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

Bolu'nun kent merkezi ile D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesimi ve Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde kar yağışı etkili oluyor.

Gün boyunca etkili olan sağanak, yerini akşam saatlerinde kar yağışına bıraktı.

Kar yağışı kent merkezinde, D-100 kara yolunun bolu Dağı ve Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde etkisini gösteriyor.

Kar kalınlığının yer yer 5 santimetreye ulaştığı Bolu Dağı ve otoyolun tünel kesiminde karayolları ekipleri, kar küreme ve tuzlama çalışmasına başladı.

Trafik ekipleri ise güzergahı kullanacak olan sürücüleri kar yağışına karşı uyararak, dikkatli seyretmelerini istedi.

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"