Bakan Koca: "Kar kış demeden sağlık!"

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Ağrı'da yolları açarak çağrıya giden kar küreme ambulansının görüntülerine yer verdi. Bakan Koca açıklamada "Kar kış demeden sağlık!" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 15.01.2024 01:25 GÜNCELLEME 15.01.2024 01:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya platformu X'te yaptığı paylaşımda Ağrı'da yolları açarak çağrıya giden kar küreme ambulansının görüntülerine yer verdi.

Bakan Koca açıklamada "Kar kış demeden sağlık!" ifadelerini kullandı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Ağrı merkeze 46 km mesafede bir mezra. Biri 9 aylık, dört çocuğu olan aile çocuklarındaki yüksek ateş ve dalgınlık şikâyeti sebebi ile 112’yi aradı. Yollar açıldı, Hamur Devlet Hastanesinde çocuklarımızın tedavisi yapıldı. Teşekkür ederiz arkadaşlar. Kar kış demeden sağlık!"

KAYNAK: HABER GLOBAL
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • Paşa 3 ay önce Şikayet Et
    Görüntü takdirlik ...Madalyonun öteki yüzü bambaşka...!Üni. şehir Hst ayrıca devlet hst.si olan bir İlde Gastroenteroloğ yok. 2 yıldır randevu alamıyorum.Tribünlere oynamak bu olsa gerek.
    Cevapla
  • Dede 3 ay önce Şikayet Et
    Allah devletimize zeval vermesin
    Cevapla
  • Gerçek vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'de reform adımları
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı