Üsküdar'da istinat duvarı çöktü! Altında kalan 3 işçi kurtarıldı

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bir inşaat alanında çöken istinat duvarının altında kalan 3 işçi, kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

GİRİŞ 19.01.2024 20:15 GÜNCELLEME 19.01.2024 22:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mimar Sinan Mahallesi Şair Naili Sokak'ta yapımı devam eden bir inşaat alanındaki taş duvar, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Bu sırada inşaatta çalışan 3 işçi enkazda kaldı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, AFAD, itfaiye, arama kurtarma ve polis ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alındı.

Ekiplerin çalışmasıyla sıkıştıkları yerden kurtarılan işçiler, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Çerkez Isa 3 ay önce Şikayet Et
    neden bütün işleri baştan sona düzgünce yapamıyoruz neden emniyet e önem vermiyoruz , bir iş kazası oldu mu o firma ya yüksek ceza verilmeli, nedenleri araştırılmalı ve bir çözüm üretilmeli
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Daha inşaat halindeyken yikıliyor Allah sonumuzu hayretsin
    Cevapla
  • Misafir. 3 ay önce Şikayet Et
    Allah korusun Sorumlular Kazada ölen varmis gibi cezalarini cekmeleri gerek !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Kulislerde kimin ismi öne çıkıyor?
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi