Mardin'de yola tuzaklanan EYP imha edildi

Mardin'in Dargeçit ilçesinde yola tuzaklanmış ve 5 kilo çivi ile güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı (EYP), imha edildi.

GİRİŞ 22.01.2024 12:58 GÜNCELLEME 22.01.2024 13:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan istihbari çalışmalarda, Dargeçit ilçesi Beğendi Mahallesi yolunda arazi arama taraması yapıldı. Aramada taşlar arasına gizlenerek yola tuzaklanmış ve 5 kilo çivi ile güçlendirilmiş EYP düzeneği bulundu. Düzenek, jandarma ekiplerince imha edildi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 3
  • ASKOROZ,LU 3 ay önce Şikayet Et
    bir halk düşününki yaşadığı devletine düşman, yazıklar olsun size
    Cevapla
  • Fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Genelleme yapma
    Cevapla
  • Orhan 3 ay önce Şikayet Et
    Askoroz isimli arkadaş bu güne kadar anlayamamış demekki pkk nın ermeni uşağı olduğunu,amerika ve israile hizmet ettiğini,bölgedeki halkın hepsini devlet düşmanı ilan ettiğine göre,senin gibilere rağmen kimse bölge halkıyla aramıza nifak sokamayacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!