Ücreti ödemeyip taksiciye tekme atmıştı! O kadınla ilgili flaş gelişme

İstanbul'da bindiği taksi ücretini ödemeyen ve görüntüleri sosyal medyada paylaşılan kadın yolcu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Ücreti ödemeyip taksiciye tekme atmıştı! O kadınla ilgili flaş gelişme
Ücreti ödemeyip taksiciye tekme atmıştı! O kadınla ilgili flaş gelişme
GİRİŞ 04.02.2024 17:27 GÜNCELLEME 04.02.2024 17:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Üsküdar'da bindiği taksinin ücretini ödemeyerek sürücüyle tartıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan kadın yolcu, adliyeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Acıbadem Mahallesi'ne yolculuk yaparak taksiden inen kadın yolcunun, ücretini ödemeden uzaklaşmaya çalıştığına ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçti.

TAKSİCİDEN IBAN NUMARASI İSTEMİŞ

Yapılan incelemede, kimliği belirlenen J.S.S'nin yolculuk yaptıktan sonra 285 lira tutarındaki ulaşım bedelini kredi kartıyla ödemek istediği, araçtaki pos makinesinde yaşanan sorun nedeniyle taksi sürücüsü A.H.D'den IBAN numarası istediği belirlendi.

Daha sonra araçtan inen J.S.S'nin ödemeyi annesinin yapacağını belirttiği, taksi sürücüsünün ise buna olumsuz yanıt vermesinin ardından ikili arasında tartışma çıktığı öğrenildi. Olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan ve hakkında "güveni kötüye kullanma" ve "kasten yaralama" suçlarından işlem başlatılan J.S.S, adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: AA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 3
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    ŞERİAT isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz Şeriat isteriz BÜTÜN DÜNYADA ŞERİAT İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ŞERİAT İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ŞERİAT İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ŞERİAT İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ŞERİAT İSTERİZ ALLAHIN KANUNLARINI İSTERİZ ŞERİAT İSTERİZ ŞERİAT
    Cevapla
  • Soner 2 ay önce Şikayet Et
    Eğer POS makinası bozuksa taksi şoförünün problemi ve yapacak birşey yok bu kadar büyütmeyede gerek yok ,
    Cevapla
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    Böyle diye diye, olayları küçümseyerek bu hale geldik "ne olacak sanki" lerle her yer eşkiya doldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor