Kurtulmuş, Irak Temsilciler Meclisi Başkan Vekili ile görüştü

BMM Başkanı Kurtulmuş, Irak Temsilciler Meclisi Başkan Vekili Muhsin Ali El Mendelavi ile bir araya geldi.

Kurtulmuş, Irak Temsilciler Meclisi Başkan Vekili ile görüştü
Kurtulmuş, Irak Temsilciler Meclisi Başkan Vekili ile görüştü
GİRİŞ 22.02.2024 17:17 GÜNCELLEME 22.02.2024 17:17

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Asya Parlamenter Asamblesi (APA) 14'üncü Genel Kurulu dolayısıyla bulunduğu Bakü'de, Irak Temsilciler Meclisi Başkan Vekili Muhsin Ali El Mendelavi ile görüştü. 

Görüşmede, parlamentolar arası ilişkiler, bölgesel ve küresel meseleler ile APA kapsamında yürütülen çalışmalar ele alındı. Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "APA 14’üncü Genel Kurulu vesilesiyle bulunduğumuz Bakü’de, ikili temaslarımız kapsamında ilk olarak Irak Temsilciler Meclisi Başkan Vekili Muhsin Ali El Mendelavi ile görüştük. Parlamentolar arası ilişkilerimizi ve iş birliği imkanlarımızı değerlendirdiğimiz görüşmede, bölgesel ve küresel gelişmeleri ele aldık" dedi. 

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi