Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ülkemizi bu alanda çok daha güçlü kılmaya devam edeceğiz

ASELSAN'ı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Savunma sanayimizde daha birçok yerli ve milli projeye imza atarak ülkemizi bu alanda çok daha güçlü kılmaya devam edeceğiz." sözlerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ülkemizi bu alanda çok daha güçlü kılmaya devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ülkemizi bu alanda çok daha güçlü kılmaya devam edeceğiz
GİRİŞ 28.02.2024 23:11 GÜNCELLEME 28.02.2024 23:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bugün milletin en büyük değerlerinden ASELSAN'ı ziyaret ettiğini bildirdi.

"GURUR DUYUYORUZ"

Ziyarette kurumun gerek Türkiye, gerekse dünyanın dört bir yanındaki dost ve müttefikleri için geliştirdiği radar ve elektronik harp teknolojilerini yerinde incelediklerini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Son 20 yılda savunma sanayimizdeki yerlilik oranının yüzde 20'lerden yüzde 80'lere ulaşmasında çok önemli emeği olan, en üstün yerli ve milli teknolojileri üreten, ülkemizi bu alanlarda dünyada söz sahibi yapan ASELSAN başta olmak üzere savunma sanayi sektörünün birbirinden kıymetli kuruluşları ile gurur duyuyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve aziz milletimizin desteğiyle savunma sanayimizde daha birçok yerli ve milli projeye imza atarak ülkemizi bu alanda çok daha güçlü kılmaya devam edeceğiz."

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün ve ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol'a ev sahipliği dolayısıyla teşekkür eden Yılmaz, savunma sanayi alanında ülkeye değer katan tüm kamu ve özel sektör çalışanlarına başarı diledi.

KAYNAK: AA, DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Afk 1 ay önce Şikayet Et
    Olumlu bu kadar habere rağmen borsa değeri neden iki günde yüzde on düşer?
    Cevapla
  • Das 1 ay önce Şikayet Et
    Nükleer silah üretilmeli kitle imha silahlari biolojik silah üretilmeli acele edilmeli savas kapida
    Cevapla
  • E. T, 1 ay önce Şikayet Et
    CEVDET YILMAZ BITLISLI BINGOLLU TÜRKMEN SOYDAŞIMIZ KOLAY GELSİN hadi bakalım
    Cevapla
  • xxlxx 1 ay önce Şikayet Et
    İlaç (tarım/tıp) tohum sektörü de savunma sanayi kadar önemlidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özel hastanede yenidoğan vurgunu
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı