Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem

AFAD: Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 23.57'de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem
GİRİŞ 03.05.2024 00:09 GÜNCELLEME 03.05.2024 00:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 23.57’de merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 8 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadığı öğrenildi.

VALİ TORAMAN'DAN AÇIKLAMA

Depremin ardından Elazığ Valisi Ömer Toraman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Geçmiş olsun. Ekiplerimiz saha taramalarını yapıyorlar. Şu ana kadar intikal eden her hangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır” ifadelerine yer verdi.

 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Xyzxyzs 2 hafta önce Şikayet Et
    Yüksek bina yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz. Altında kalan olduğunda çıkarması zor oluyor. Yüksek bina yapmakla vatan kurtulmaz. Çok kazanmak için yaparsanız en fazla Karun kadar olursunuz. O da gitti bir kalıp sabuna. Hepsi bu tarafta kaldı. Ayrıca çalışarak kimse zengin olamaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi resmen başladı! İşte alınan tedbirler...
İspanya'dan İsrail'e yeni adım! İsrail'e silah taşıyan gemiye ret