BDP'ten miting provokasyonu

Taksim'de eylem yapan BDP üyelerinden oluşan gruba polis müdahale etti. Öcalan lehine slogan atan grup üyeleri ile sivil polisler birbirine girdi. Çevik kuvvet polisi gruba biber gazı ile müdahale etti.

GİRİŞ 07.10.2012 16:37 GÜNCELLEME 08.10.2012 09:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Taksim'de toplanan BDP'li grup, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a tecrit uygulandığı gerekçesiyle açlık grevi yapan mahkumlara destek için eylem yaptı.

Grup adına konuşan BDP Milletvekili Sebahat Tuncel, "Kürt sorununun çözümü sayın Öcalan'dır. Başbakan sayın Öcalan ile görüşmek için zemin oluşturmalıdır" dedi. Bu sırada bir vatandaşın da BDP'li gruba tepki gösterdiği görüldü.

Basın açıklaması ardından dağılmaya başlayan gruptan bazıları Öcalan lehinde slogan attı. Slogan atan eylemcilere sivil polisler müdahale etti. Polisler ile eylemciler tekme tokat birbirine girdi. Araya giren çevik kuvvet polisi de biber gazı ile gruba müdahale etti.

Tarbalaşı istikametine kaçmaya başlayan grup üyeleri ile polis arasında ara sokaklarda da kovalamaca yaşandı.

Biber gazlı müdahale nedeniyle Tarbalaşı bulvarını adeta gaz bulutu kapladı. Polis ile göstericiler arasında yaşanan kovalamaca devam ediyor.

YORUMLAR 6
  • Mehmet Ali Samaci 11 yıl önce Şikayet Et
    o tepki veren vatandas osman pamukoglu yada erdal sarizeybek olabilir mi?. olamazzzz... cunku onlar sadece tv lere cikip vatandaslara gaz verirler!!! is gerekeni yapmaya geldimi vizzadan kaybolurlar...
    Cevapla
  • halil soba 11 yıl önce Şikayet Et
    asılması lazım. hele hele dangalakların dediğine bakın.öcalana tecrit uygululanıyormuş.30 bin kişinin katiline tecrit uygulaması nedirki bir an önce asılması lazım.
    Cevapla
  • Müslüm 11 yıl önce Şikayet Et
    istanbul...!. koca istanbulun göbeğinde, örgüte destek veren gruba kafa tutabilen sadece 1 kişi çıkıyor. birleşip hadlerini ne zaman bildirecek istanbul halkı?
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    bu çehreden bu yüzden ne beklersin ? terör !!!. beklenen oluyor zaten .
    Cevapla
  • yarsesli 11 yıl önce Şikayet Et
    yüzlerine bakarmısınız. ALLAHınızı severseniz şu yüzlere bakarmısınız hiç insan vasfı varmı yüzlerinde gece karşınıza cıksasalar yaratık diye korkarısınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Alçakların peşini bırakmayacağız!
Gize Piramitleri'nin altında bulundu! 'Büyük bir anomali' diyerek duyurdular!