Türkan Şoray’ı yıkan ölüm haberi: “Yıllardır bana sonsuz sevgiyle bağlıydı!”

Yeşilçam’ın Sultanı olan Türkan Şoray, Metin Şamdan’ın ölüm haberiyle yıkıldı. Türkan Şoray’a duyduğu hayranlığıyla bilinen Metin Şamdan yaşamını yitirdi.

Türkan Şoray’ı yıkan ölüm haberi: “Yıllardır bana sonsuz sevgiyle bağlıydı!”
Türkan Şoray’ı yıkan ölüm haberi: “Yıllardır bana sonsuz sevgiyle bağlıydı!”
GİRİŞ 09.07.2023 10:38 GÜNCELLEME 09.07.2023 15:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Metin Şamdan, ilkokul yıllarında izlediği filmlerle Türkan Şoray'ın büyük hayranı olmuş ve başarılarından etkilenmişti. Bunun üzerine kendini sanata adamaya karar vermiş ve Türkan Şoray Şoray’ın takdirini kazanmıştı. Ölüm haberini alan Türkan Şoray büyük üzüntü yaşadığını dile getirdi.

TÜRKAN ŞORAY’IN ACI GÜNÜ

Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray’dan etkilenmesiyle önce resim, daha sonra Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde müzik eğitimi almaya başlayan Metin Şamdan, hayata gözlerini yumdu. Şamdan'ın yaşamını yitirdiği haberini alan usta sanatçı Türkan Şoray, üzüntüsünü Instagram hesabından paylaştığı mesajla dile getirdi.

“Çok üzgünüm Metin Samdan’ı kaybetmişiz. Yeni öğrendim, yurt dışındayım. Yıllardır bana sonsuz sevgiyle bağlıydı, ne söylesem eksik kalır. Mekanın cennet olsun. Seni unutmayacağım sevgili Metin Şamdan.”

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Sinan Kaya 9 ay önce Şikayet Et
    Eyvah eyvah. Türkan Şoray bir hayranını kaybetmiş. Bu nasıl olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arkasına parkeden sürücüye sinirlenen sürücü öyle şeyler yaptı ki görenler şaşırdı kaldı
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar