Türkan Şoray tacıyla gündemde! "Kendimi şanslı hissediyorum"

Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray'a takılan taç sosyal medyada gündem oldu. Burhaniye Kitap Fuarı'na katılan Türkan Şoray önemli açıklamalara imza attı. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar...

Türkan Şoray tacıyla gündemde! "Kendimi şanslı hissediyorum"
Türkan Şoray tacıyla gündemde! "Kendimi şanslı hissediyorum"
GİRİŞ 25.07.2023 12:42 GÜNCELLEME 25.07.2023 12:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sultan lakabı ile tanınan Türk Sinemasının unutulmaz ismi Türkan Şoray, Burhaniye'de düzenlenen kitap fuarına katılım sağladı. Burhaniye Kitap Fuarı'nda Türkan Şoray'a zeytin dalından yapılmış bir taç takıldı.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler "Sen bizi emekle, şefkatle, insani değerlerle tanıştırdın, buluşturdun. Bize bunları öğrettin. Biz de sana teşekkür olarak sadece kalbimizin değil bütün hayatımızın sultanı olarak bu zeytin dalından yapılmış tacı hediye etmek istiyoruz" sözlerinin ardından Türkan Şoray'a zeytin dalı tacını taktı. 

Kariyeri boyunca çok sayıda taç takmış olan sanatçının zeytin dalı tacı ise sosyal medyada gündem oldu. 

"KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM"

Türkan Şoray, fuar alanında yaptığı konuşmada "Fuarda yazarların kitabını alacaksınız. Fuarlar o bölgenin kültür ve sanatına çok hizmet ediyor. Keşke, bu fuarlar ülkenin her yerinde böyle sık düzenlense" dedi ve böyle fuarların açılışında bulunduğu için kendisini çok sanslı hissettiğini aktardı. 

Usta sanatçı ayrıca "Sizlerin gösterdiği sıcak ilgili beni de duygulandırdı. Harikasınız. Teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

FUARA BÜYÜK İLGİ 

Bu sene 4’üncüsü düzenlenen Burhaniye Kitap Fuarı'na Türkan Şoray'ın haricinde Ahmet Ümit  ve Ayşe Kulin de katıldı. Yazlık sinema  anlayışıyla düzenlenen fuarda 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filmi izlendi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Gerçek adıneacep 9 ay önce Şikayet Et
    Bence Türk sinemasının sultanı Hülya koçyiğit'dir bunun gibi hantal her tarafı Estetik biri değil. Kimin ne olduğunu Bırakın da halk karar versin onu kullananlar Sultan diye adlandıramazlar halk karar verir
    Cevapla
  • esentepe03 9 ay önce Şikayet Et
    sultan,imiza öyle yapmacik tac degil gercek tac yakisir rol aldigi filmlerin hemen hepsi birer sanat eseridir unutmadigim filmlerinin arasinda orda bir bir köy var uzakta ve ,bir dag masali hala beynimizde zonkluyor selam sevgi ve saygilarimla hürmetle selamliyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı