Kuruluş Osman oyuncuları ve Mesut Özil'e özel davet! İftarda buluştular

Bozdağ Film Kuruluş Osman oyuncuları ve Mesut Özil'e özel bir davet verdi. İftar sofrasında buluşan ekip, yemekten sonra Kuruluş Osman'ın 153. bölümünü izledi. İşte konuya ilişkin diğer detaylar...

Kuruluş Osman oyuncuları ve Mesut Özil'e özel davet! İftarda buluştular
Kuruluş Osman oyuncuları ve Mesut Özil'e özel davet! İftarda buluştular
GİRİŞ 27.03.2024 10:14 GÜNCELLEME 27.03.2024 10:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ATV'nin reyting rekortmeni Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman dizisinin oyuncuları, yapımcısı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ ile eşi Aslı Zeynep Peker Bozdağ ve ünlü futbolcu Mesut Özil, özel bir iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bozdağ Film Platoları’nda bulunan Söğüt 1299 Restoranı'nda düzenlenen iftar yemeğinde davetlilere Anadolu mutfağının seçkin tatlarıyla dolu bir menü sunuldu. Davetliler, bu özel gecede hem lezzet dolu bir iftar sofrasının tadını çıkardılar hem de samimi sohbetler eşliğinde güzel anlar yaşadılar.

Burak Özçivit, Emre Bey, Yusuf Gökhan Atalay, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Berk Erçer, Emre Dinler, Faruk Aran ve Taner Rumeli gibi fenomen dizinin sevilen oyuncuları, bu özel davete katılarak bir araya geldi. İftar sırasında ise ekip, Kuruluş Osman’ın heyecan dolu 153. bölümünü hep beraber izledi.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Afiyet olsun hepiniz işinizi çok başarılı yapıyorsunuz bizim evde severek izlenen bir dizi
    Cevapla
  • Kayserili 1 ay önce Şikayet Et
    Filistinlilerin aç olduğunu biliyorsunuz bu ne sofra.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz