Yürümesi yasaklanmıştı! Türkan Şoray'ın sağlık durumu belli oldu

Yeşilçam'ın tescilli güzeli Türkan Şoray geçtiğimiz günlerde hastalığı ile gündeme gelmişti. Yürümesi dahi yasaklanan 78 yaşındaki oyuncunun son durumuna ilişkin bilgi verildi. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Yürümesi yasaklanmıştı! Türkan  Şoray'ın sağlık durumu belli oldu
Yürümesi yasaklanmıştı! Türkan Şoray'ın sağlık durumu belli oldu
GİRİŞ 24.05.2024 11:00 GÜNCELLEME 24.05.2024 11:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

78 yaşındaki Yeşilçam oyuncusu Türkan Şoray, sevenlerini endişelendiren hastalık haberi ile gündeme gelmişti. bir süredir tedavi gören Türkan Şoray'ın sağlık durum ile ilgili gelişme yaşandı. 

Geçtiğimiz ay KKTC'de gerçekleşen Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gazilerle Buluşma Programına katılmak üzere Kıbrıs'a gitmek isteyen Türkan Şoray, doktorların yasak koyması nedeniyle seyahate çıkamamıştı.

Serdar Ortaç özür dileyip kendisine beddua etti! 'Allah bin belamı versin'Serdar Ortaç özür dileyip kendisine beddua etti! "Allah bin belamı versin"

Zatürre teşhisi konulan Türkan Şoray karantinaya alınmış, yolculuğa çıkması ve bahçesinde dahi yürümesi yasaklanmıştı. En son 9 yıl önce oyunculuk performansı sergileyen Türkan Şoray'ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. 

TÜRKAN ŞORAY'DAN AÇIKLAMA

Türkan Şoray, sağlık durumu ile ilgili yaptığı konuşmada "Bir aya yakındır zatürre tedavisi görüyordum. Bugün doktorla randevum vardı, iyileştiğimi söyledi. Doktorlarımız başımızın tacı." ifadelerini kullandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Nurane 3 hafta önce Şikayet Et
    32 yaşındayım kendimi tanıdığımdan her kes Beni Türkan şoraya çok benzetiyor ALLAHTAN ona acil şifalar diliyorum ALLAHIM nolur Turkan şorayı iyileştir.
    Cevapla
  • Bir garip yolcu! 3 hafta önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun Rabbim Şafii ismi şerifi hurmetine hayırlı şifalar versin.
    Cevapla
  • nasri 3 hafta önce Şikayet Et
    Yıldırım yorumcu Allah sana ve bize akıl fikir izan versin . Ne güzel ne yakışıklı insanlar geçti dünyadan. Hani neredeler. O güzellikleri toprağa karıştı. Toprağa karışmayan tek şey güzel bir beden değil güzel işler ve Allaha karşı yerine getirilen güzel ameller. Salona fani bir güzelin resmini değil, kalbine baki olan güzeli yerleştirmeni tavsiye ederim . Ben de buna muhtacım
    Cevapla
  • Kanber 3 hafta önce Şikayet Et
    Çok iyi görünüyor samimi söylüyorum çok güzel
    Cevapla
  • yildirim 3 hafta önce Şikayet Et
    Eşime ayıp olmasa Türkan Sultan'ın resmini salon duvarına monte ettireceğim ama maalesef aile faciasına yol açar.Çook güzel bir kadın.Allah uzun versin.Kendisinin saygılı fanatik hayranıyım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa Şampiyonası tarihine geçen gol
MHP'den Cumhur İttifakı açıklaması