Mucize Doktor'la apayrı kimlik oluşturan Onur Tuna yeni projesini açıkladı! Gözler ona çevrildi

Televizyon ekranlarında toplumsal farkındalığı oluşturarak geniş yelpazede izleyici kitlesine kavuşan Mucize Doktor dizisinin ekibinde kendini gösteren Onur Tuna’nın yeni projede başrol üstleneceği öğrenildi. Mucize Doktor projesinde oyuncu Taner Ölmez ile beraber aynı çatı altında buluşarak seyircisini bambaşka bir dizi deneyimi yaşatan Taner Ölmez, Benden Ne Olur isimli sinema filminde yer alacak.

Mucize Doktor'la apayrı kimlik oluşturan Onur Tuna yeni projesini açıkladı! Gözler ona çevrildi
Mucize Doktor'la apayrı kimlik oluşturan Onur Tuna yeni projesini açıkladı! Gözler ona çevrildi
GİRİŞ 09.11.2020 10:24 GÜNCELLEME 09.11.2020 10:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fox TV ekranlarında geçtiğimiz sezon itibariyle yayın hayatına başlangıç yapan Mucize Doktor dizi projesinde gösterdiği oyunculuk performansıyla beraber başarılı bir grafik sergileyen Onur Tuna’nın yeni projesi gün yüzüne çıktı.

Mucize Doktor dizisinde Berhayat Hastanesi’nde doktorluk mesleğini icra eden ve bunun yanı sıra senaryo gereği Otizm & Savant Sendromu rahatsızlığına sahip cerrahi asistan Ali’ye kol kanat geren Onur Tuna, sinema filmi yapımında seyircisinin karşısına geçecek.

 

Dizide üstlendiği Ferman karakteriyle çok kısa bir zaman içerisinde tüm dikkatleri üzerinde toplayan ve Taner Ölmez’in oynadığı Ali Vefa karakteriyle olan güçlü bağı ve iletişimiyle de hayranlık uyandıran Onur Tuna, başarılı oyuncu Hazal Kaya ile birlikte Benden Ne Olur adlı beyaz perde yapımında yer alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’tan elde edilen bilgiler doğrultusunda, Aslı Kızmaz’ın kaleme aldığı ‘Benden Ne Olur?’ adlı kitaptan uyarlanan bir sinema filmi projesinde Onur Tuna, Hazal Kaya'yla aynı ekipte buluşarak izleyici kitlesini ağırlamak için geri sayıma başladı.

Yönetmenlik koltuğunda Murat Şenöy’ün oturacağı Benden Ne Olur isimli filmin senaristliğini de Aslı Kızmaz, Emrah ve Murat Kaman üstlenecek. Tüm bunların dışında beyaz perde yapımının çekimleri tüm hızıyla devam ederken set ortamında kahkaha ve eğlence bir an bile eksik olmuyor.

YORUMLAR 4
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye fermana taner ölmez dedi o ali vefa
    Cevapla
  • Denizalp 3 yıl önce Şikayet Et
    bir an diziden ayrıldı zannettim
    Cevapla
  • Shayann 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Atila 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence araba çarpsın kör olsun sonra gözleri açılsın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı