Kırmızı Oda 21.bölüm fragmanı | Kantarın topuzunu kaçırdı! Başını feci derecede ağrıtacak vaka

Kırmızı Oda 20.son bölümde; Sanrıları kademeli şekilde bir toz bulutu gibi dağılarak yok olan Boncuk, hayal ve gerçek kavramlarını artık birbirinden ayırt etmeye başlamıştır. Kırmızı Oda son bölümde; Şimdiye kadar gördüğünü zannettiği her şeyin esasında doğruyu yansıtmadığının bilincine varan Boncuk, keder veren hakikatlerle yüzleşerek sancılı bir sürecin içerisine girmiştir. Kırmızı Oda 21.bölüm fragmanı ekranda mı?

GİRİŞ 22.01.2021 22:47 GÜNCELLEME 22.01.2021 22:48
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kırmızı Oda son bölümde; Gerçekmişçesine gördüğü sanrılarının tesiri iyiden iyiden azalıp etkisini yitirmeye başlayan Boncuk'un iyileşme sürecindeki değişimi göze çarptı. Kırmızı Oda 20.son bölümde; Ermişlerin ansızın kayıplara karışması Boncuk'u kaygılandırarak bunun tek sorumlusunun olduğunu düşünüp kendisi hakkında hoş olmayan kalıplar kullanmasına davetiye çıkarırken, doktorun verdiği hayat dersi bir nezde de olsa yüreğini ferahlattı.

Acun Ilıcalı'nın Exxen'e çağırmadığı eski Sihirli Annem oyuncuları sonunda sessizliğini bozdu!

Bir Zamanlar Çukurova 81.bölüm fragmanı girildi mi? Düğümler çözüldü! Sırrın perdesi aralanıyor

Boncuk'u hayata bağlayıp içinde umut ışığı doğmasını sağlayan Can'ın aslında hayal dünyasının bir ürünü olduğu su üstüne çıkarken, ona duygu yüklü bir dans ve güzel sözler eşliğinde istemeyerek de olsa veda ederken birden ortadan kaybolması üzerine acı gerçeklerle baş başa kalmasının ardından Kırmızı Oda 21.bölüm fragmanı bekleniyor. Karmaşık haldeki yapbozun parçaları teker teker tamamlanarak baştan aşağı Can imajını kafasında bizzat oluşturması, kendisine özel seslendirdiğini zannettiği müzik parçasını geçmiş yıllarda annesinin mırıldanması ve Can'ın teslim ettiği ayrılık mektubunu dahi kendi elleriyle yazdığı gerçeğinin gözler önüne serilmesinin akabinde Kırmızı Oda 21.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

KIRMIZI ODA 21.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Olay örgüsü Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından oluşturulan, yönetmeliğini ise Cem Karcı'nın üstlendiği OGM Pictures imzasıyla her Cuma akşamı unutulmayacak sahneleriyle TV8 ekranına taşınan Kırmızı Oda 21.bölüm fragmanı ekrana geldi.

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

KIRMIZI ODA'DA TRENDLERE GİREREK İZLENME REKORLARI KIRAN SAHNE!

KIRMIZI ODA 21.BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Salih Bademci, Hande Doğandemir, Melisa Sözen, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan ve Evrim Alasya  gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda 21.bölümüyle 22 Ocak Cuma tarihinde saat 20:00'da TV8 kanalında seyircisini ağırlamaya hazırlanıyor.

YORUMLAR 13
  • Binnur 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilindi kanallarda olsa izlenir
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle izlenecek bir film değil rezalet maç daha önemli bana sorarsanız futbol maçı izleyin derim en azından canlı gerçekçi
    Cevapla
  • MUSTAFA 3 yıl önce Şikayet Et
    bunu hiç izlemedim
    Cevapla
  • Hasan hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olmuş
    Cevapla
  • Cengiz Han 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk defa duyuyorum..
    Cevapla
  • RONİA 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayret, büyük kayıp....
    Cevapla
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    ben hiç izlemedim
    Cevapla
  • Angel 3 yıl önce Şikayet Et
    Tavsiye ederim gerçek hayatın ta kendisi diyaloglar harika.
    Cevapla
  • Vahap 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok şeyi kaçırmışsın çukur izlemekten iyi
    Cevapla
  • s.... 3 yıl önce Şikayet Et
    izleyin cok guzel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi